کد خبر: ۷۴۶۳۴۴
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۷
تعداد بازدید: ۵۳۴
وزارت امور خارجه مصر اعلام کرده است که سفر سامح شکری روز یکشنبه ۱۲ نوامبر آغاز خواهد شد و سه روز ادامه خواهد داشت. او حامل پیامی از عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهور مصر است.
سفر فرستاده ی ژنرال سیسی به کشورهای حاشیه خلیج فارس / هدف: جلوگیری از بروز جنگ میان ایران و عربستانخبرگزاری فرانسه در گزارشی که از قاهره منتشر کرده از سفر وزیر امور خارجه مصر، سامح شکری به کشورهای حوزه خلیج فارس خبر داده است. هدف از سفر شکری به منطقه، تلاش برای کاهش تنش بین عربستان و ایران و مانع شدن از بروز جنگ اعلام شده است.

به گزارش خبرداغ به نقل از «انتخاب»؛ وزیر امور خارجه مصر در جریان این سفر با مقامات کشورهای عربستان، کویت، بحرین، عمان و همچنین اردن دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد. وزارت امور خارجه مصر اعلام کرده است که سفر سامح شکری روز یکشنبه ۱۲ نوامبر آغاز خواهد شد و سه روز ادامه خواهد داشت. او حامل پیامی از عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهور مصر است.

سامح شکری اعلام کرده است که سیاست مصر ناظر بر حفظ وحدت بین اعراب است و این کشور برای حل بحران‌های حاکم بر منطقه به دنبال راه‌حل‌های سیاسی است.

عبدالفتاح سیسی رئیس جمهور مصر، در یک کنفرانس مطبوعاتی که روز پنجشنبه ۹ نوامبر (۱۸ آبانماه) برگزار شده بود امنیت کشورهای حوزه خلیج فارس را "خط قرمز" سیاست خارجی مصر اعلام کرده بود، اما در عین حال متذکر شده بود که مصر از آنجا که پدیده جنگ را تجربه کرده، خواستار وقوع جنگ جدیدی در این منطقه آشو‌ب‌زده نیست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: