به گزارش
خبرداغ به نقل از برترین ها - ترجمه از الهام مظفری: با رسیدن فصل سرما و سرماخوردگی بازار سوپ و غذاهای گرم و سالم گرم میشود. این سوپ در ۳۰ دقیقه آماده میشود، اما سرشار از سبزیجات است و آنقدر کامل هست که بتوانید به عنوان یک وعده غذایی در شام یا ناهار میل کنید. موادی که برای تهیه این سوپ خوشمزه در این مطلب آورده ایم برای ۴ تا ۶ نفر کافیست و ۱۹۱ کیلوکالری دارد.
مواد لازم:- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن آواکادو یا کره
- یک پیمانه هویج خرد شده
- یک پیمانه کرفس خرد شده
- سه چهارم پیمانه پیاز زرد خرد شده
- یک پیمانه لوبیا خرد شده
- ۵ حبه سیر رنده شده
- یک قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی (ترکیب پودر رزماری، سیر، فلفل قرمز، جعفری خشک، آویشن، ریحان خشک)
- یک عدد برگ بو
- یک پیمانه کدو سبز خرد شده
- دو عدد گوجه خرد شده
- تا ۴۰۰ گرم لوبیا سفید (به مقدار دلخواه)، خیس کرده و آبکشی شده
- ۶ پیمانه آب مرغ یا آب سبزیجات
- نصف پیمانه پاستا
- نصف پیمانه نخود فرنگی
- ۱ تا ۲ قاشق چایخوری نمک
- یک چهارم تا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- پنیر پارمیزان به میزان دلخواه
طرز تهیه:
۱
- یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط به بالا قرار دهید و روغن را در آن
گرم کنید. هویج، کرفس، پیاز و مقداری نمک را در آن بریزید. آنها را در
روغن تفت دهید تا پیازها نیمه شفاف و سبزیجات شروع به شیرین شدن کنند
(حدود ۵ تا ۷ دقیقه). سیرها، لوبیا سبز، ادویه ایتالیای و برگ بو را به آن
اضافه کنید. با قاشق هم بزنید و ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا بوی خوش ادویه و
سیرتان دربیاید.
۲ - کدو سبز، گوجه، لوبیا سفید و آب گوشت یا سبزیجات خود را اضافه کنید.
به مدت ۲۵ دقیقه سوپ را بجوشانید تا سبزیجات نرم شوند. میتوانید نوع لوبیا
را با توجه به علایق و دسترسی خود تغییر دهید و از هر لوبیایی که دوست
دارید استفاده کنید.
۳ - بعد از ۲۵ دقیقه ماکارونی را اضافه کنید و ۷ تا ۱۰ دقیقه دیگر بپزید
تا زمانی که نودلها قابل خوردن شوند. در نهایت نخود فرنگی را اضافه کنید.
اجاق را خاموش کرده و نمک و فلفل را اضافه کنید. مقدار نمک و فلفل بستگی به
این دارد که آب گوشت یا سبزیجاتتان حاوی نمک و فلفل باشد یا خیر. توصیه
میکنیم با نصف قاشق چایخوری نمک شروع کنید، هم بزنید، بچشید و اگر نیاز
بود باز هم نمک اضافه کنید.
۴ - در مرحله آخر مقداری پنیر پارمسان روی سوپ ریخته و میل کنید.