کد خبر: ۷۴۵۱۷۳
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۳
تعداد بازدید: ۸۹۶
پاستای تورتلینی پنیری یک غذای ساده و خوشمزه است که هر کودک و بزرگی آن را دوست دارد. در صورتی که به پاستای تورتلینی پنیری دسترسی ندارید می‌توانید از هر پاستای دیگری استفاده کنید.
طرز تهیه پاستای تورتلینی با مرغ و خامهبه گزارش خبرداغ به نقل از شفاآنلاین :پاستای تورتلینی پنیری یک غذای ساده و خوشمزه است که هر کودک و بزرگی آن را دوست دارد. در صورتی که به پاستای تورتلینی پنیری دسترسی ندارید می‌توانید از هر پاستای دیگری استفاده کنید.

مواد لازم:

    نیم کیلوگرم سینه مرغ بدون استخوان و حبه حبه شده
    دو قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی (ترکیب پودر رزماری، سیر، فلفل قرمز، جعفری خشک، آویشن، ریحان خشک)
    نصف قاشق چایخوری نمک
    نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز
    دو قاشق غذاخوری کره
    ۹۰۰ گرم آب مرغ
    نصف پیمانه خامه پرچرب
    نیم کیلوگرم پاستای تورتلینی
    یک پیمانه نخودفرنگی
    نصف پیمانه پنیر پارمسان
    یک چهارم پیمانه برگ ریحان خرد شده

 
پاستای تورتلینی با مرغ و خامه

طرز تهیه:

1. مرغ‌ها را در ادویه ایتالیایی، نمک و فلفل بخوابانید.
 
2. کره را در یک قابلمه روی حرارت متوسط ذوب کنید.
 
3. مرغ‌ها را سه چهار دقیقه بدون هم زدن در کره بپزید تا یک طرفش قهوه‌ای شود. هم بزنید و دو دقیقه دیگر بپزید.

4. آب مرغ و خامه را اضافه کنید، حرارت دهید تا جوش بیاید.
 
5. تورتلینی را را به آن اضافه کنید و باز هم اجازه دهید جوش بیاید. حرارت را روی متوسط به پایین تنظیم کنید. ۱۴ دقیقه بجوشانید، گاهی هم بزنید.

6. نخود فرنگی‌ها را اضافه کنید، ۲ تا ۴ دقیقه یا تا زمانی که نخود‌ها بپزد بگذارید روی حرارت بماند.
 
7. سس این غذا رقیق خواهد بود. پنیر پامیزان را اضافه کنید. اجازه دهید سه دقیقه بماند. هم بزنید. ریحان را روی غذا بریزید و میل کنید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: