کد خبر: ۷۴۴۸۳۶
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۸
تعداد بازدید: ۴۳۷
حامد بهداد به حواشی پیش آمده برای فیلم «خانه دختر» واکنش نشان داد.
واکنش حامد بهداد به حواشی فیلم «خانه دختر»: مجبورید نمایش بدهید چون مسئله داخلی می شودبه گزارش  خبرداغ به نقل از سینما دیلی، حامد بهداد در گفت و گوی تازه اش درباره فیلم «خانه دختر» گفت: آنهایی که عمیقاً هنرمند هستند حرف شان را می زنند و برخی سرمایه دارهای باهوش هم با آنها همراه می شوند. وقتی فیلمی برای اصلاح جامعه ساخته می شود، چطور می خواهید جلویش را بگیرید. مجبورید نمایش بدهید چون مسئله داخلی می شود و باید زودتر جامعه را در جریان بگذارید که این اتفاق زشت و سیاه از حرکت باز ایستد.

«خانه دختر» داستان دو دختر دانشجوست که به دنبال کشف راز مرگ هم دانشگاهی خود، درست در روز پیش از مراسم عروسی اش هستند. در همین بین پدر دختر فوت شده قصد دارد خانه کوچکشان را زیر قیمت بفروشد تا زودتر از محله و نگاه سنگین مردمانش فرار کند و داماد در جستجوی فهمیدن گذشته دختر فوت شده و در نهایت معلوم می شود که به خاطر یک رسم غلط دختر جوان در خیابان فوت کرده است.

در این فیلم که محصول سال ۱۳۹۳ است.حامد بهداد، باران کوثری، پگاه آهنگرانی و رعنا آزادی‌ ور بازی کرده اند. شهرام شاه حسینی هم کارگردان آن است و از تاریخ ۱۹ مهر ۱۳۹۶ در سینماهای ایران اکران شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: