کد خبر: ۷۴۴۴۱۴
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۷
تعداد بازدید: ۳۰۹
خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد: اقدام مجلس نمایندگان آمریکا برای تصویب طرح‌هایی که موجب تحریم ایران و حزب‌الله می‌شوند، در راستای حمایت هر دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات از اسرائیل بود.
آسوشیتدپرس: تصویب تحریم‌های جدید علیه ایران و حزب‌الله برای حمایت از اسرائیل بودمجلس نمایندگان آمریکا که تحت رهبری جمهوری‌خواهان است، روز پنج‌شنبه قانونی را به تصویب رساند که تحریم‌هایی جدید علیه ایران به دلیل ادامه برنامه موشکی بالستیک دوربرد این کشور وضع می‌کند، بدون اینکه توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 را که در  ژوئیه 2015 حاصل شد، از خط خارج کند.

به گزارش  خبرداغ به نقل از  ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس اد رویس و الیوت این طرح را ارائه دادند که از دولت ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا می‌خواهد تا شرکت‌ها و افرادی که در داخل و خارج از ایران اصلی‌ترین حامیان برنامه موشکی تهران هستند را برای تحریم شناسایی و معرفی کند. این طرح با 423 رای موافق در قبال تنها دو رای مخالف با حمایت هر دو حزب به تصویب رسید.

این اقدام پس از تحریم‌های گسترده ایران، روسیه و کره شمالی انجام گرفت. یک روز بعد نیز مجلس نمایندگان علیه حزب‌الله لبنان اقدامی را تصویب کرد که به موجب آن، تحریم‌هایی علیه اشخاصی که از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کنند، وضع خواهد شد.

لابی صهیونیستی بزرگ آیپک با صدور بیانیه‌ای از اقدام اخیر مجلس نمایندگان آمریکا علیه ایران و حزب‌الله استقبال و از آن تقدیر کرد.

به گزارش آسوشیتدپرس، تصویب این تحریم‌ها که اقدامی برجسته به نمایندگی از آمریکا، متحدان اروپایی و اسرائیل محسوب می‌شود، از دو جهت حائز اهمیت است: تقریبا یک حمایت محکم از سوی هر دو حزب آمریکا از اسرائیل به شمار می‌آید که در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما تضعیف شده بود. جمهوری‌خواهان که پیش از این به درستی نگرانی کاهش حمایت دموکرات‌ها از اسرائیل بودند، اکنون باید یک نفس عمیق بکشند. در سال‌های پس از اوباما، دموکرات‌ها در حال نشان دادن حمایت خود از اسرائیل و اتخاذ رویکردی تند و سخت در قبال ایران هستند. در شرایطی که جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها حتی نمی‌توانند روی یک موضوع توافق کنند، حمایت از اسرائیل کماکان یک مساله مورد حمایت هر دو حزب است.

این یک نشانه آشکار از این جهت است که چرا استراتژی دولت برای تایید عدم پایبندی (ایران) که یک شکاف در روابط با متحدان ایجاد کرده و نه ایران و آمریکا را در یک تنگنا قرار داده است، غیرسازنده و بی‌خود است.

آمریکا می‌تواند برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) را حفظ کند و در عین حال، به طور قاطعانه به سمت مسائلی که در برجام گنجانده نشده حرکت کند و به طور هم‌زمان اتحاد خود با شرکایش را حفظ و از جایگاه آمریکا در دنیا محافظت کند.

باید به خاطر داشت که استراتژی تایید نکردن پایبندی ایران به توافق هسته‌ای با هدف آرام کردن رئیس‌جمهور ترامپ طراحی شد که وقتی آخرین بار پایبندی را تایید کرد، به شدت خشمگین بود و هنوز هم بسیار مایل است که برجام را بدون یک جایگزین مناسب پاره کند. این زاییده افکار سناتور تام کاتن و دیگرانی است که تصور می‌کنند اقدام نظامی بهترین راه‌حل برای ایران است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رزمنده
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۰۵ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۷
0
0
همه چیز با هماهنگی آمریکا وارد سوریه میشد


تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۰

تروریست های داعش در حال فرار به خاک سوریه هستند
تروریست های داعش در حال فرار به خاک سوریه هستند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛یکی از فرماندهان بسیج مردمی عراق تاکید کرد که با نزدیک شدن نیروهای امنیتی عراق به منطقه القائم، عناصر گروه تروریستی داعش در حال فرار به خاک سوریه هستند.
به گزارش خبرگزاری رسانه های عراق (واع)، «عواد الجغیفی»، یکی از فرماندهان بسیج مردمی در استان الانبار عراق روز شنبه (امروز) اعلام کرد که فرماندهان و عناصر بیگانه داعش در حال فرار از شهرستان القائم به طرف خاک سوریه هستند.
وی گفت: «در پی نزدیک شدن نیروهای امنیتی عراق به شهرستان القائم و به محاصره در آمدن آن، فرماندهان و عناصر داعش به همراه خانواده های خود از این شهرستان واقع در غرب استان الانبار در حال فرار به طرف منطقه «البوکمال» در خاک سوریه هستند.»
مقام نظامی عراق افزود: «نیروهای ارتش و بسیج مردمی عراق بر بیشتر ورودی های شهرستان القائم تسلط یافته اند و جنایتکاران داعش پیش از فرار، مواضع خود را بمب‌گذاری کرده‌اند.»
این فرمانده بسیج مردمی تاکید کرد: «گزارش های اطلاعاتی حاکی از وجود اختلاف های شدید بین فرماندهان بیگانه و داخلی داعش در این منطقه است. بیشتر فرماندهان بیگانه این گروه تروریستی به دستور فرماندهان خود در داخل خاک سوریه، از منطقه گریخته اند.»

افشاگری مقام قطری از توطئه خارجی برای براندازی دولت سوریه؛
همه چیز با هماهنگی آمریکا وارد سوریه می‌شد
نخست‌وزیر سابق قطر نقش عربستان، قطر و ترکیه برای براندازی نظام «بشار اسد» و ارسال سلاح برای تروریست‌ها در سوریه را فاش کرد و گفت: همه چیز با هماهنگی آمریکا و از طریق ترکیه وارد سوریه می‌شد.
تاریخ: ۰۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۴
همه چیز با هماهنگی آمریکا وارد سوریه می‌شد

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع پرس، «حمد بن جاسم بن جبر آل ثانی» وزیر خارجه و نخست‌وزیر سابق قطر با افشای نقش عربستان، قطر و ترکیه در شعله‌ور کردن بحران قطر، اظهار داشت: عربستان مأموریت براندازی نظام بشار اسد را به قطر محول کرده بود و سلاح‌ و مهمات نیز با هماهنگی ترکیه و ارتش آمریکا به دست گروه‌های مسلح در سوریه از جمله جبهه النصره می‌رسید.

همه‌چیز از ترکیه و با هماهنگی آمریکا وارد سوریه می‌شد

نخست‌وزیر پیشین قطر در برنامه تلویزیونی «حقیقت» در تلویزیون قطر، گفت: ابتدای کار به دستور امیر نزد ملک عبدالله [آل سعود] رفتم و او گفت زمام امور را در دست بگیرید و ریاض از دوحه حمایت می‌کنیم. اینجا دیگر نمی‌خواهم وارد جزئیات بشوم. ما برای اینکه وارد مسأله شویم، دلایل زیادی داریم که همه موجود است.

حمد افزود: هرچه [به سوریه] می‌رفت ابتدا با هماهنگی کامل نیروهای آمریکایی وارد ترکیه می‌شد. همه چیز با هماهنگی آمریکا، ترکیه، قطر و عربستان [بین تروریست‌ها] توزیع می‌شد.

وی در خصوص رسیدن سلاح به گروههای تروریستی عنوان کرد: چیزهایی که به سوریه می‌رفت ممکن بود به دست دیگران مثل جبهه النصره هم برسد اگرچه هدف ما آزاد کردن سوریه بود! وقتی فهمیدیم [که مهمات و سلاح به دست النصره هم می‌رسد این روند را] متوقف کردیم.

حمد گفت: ما همه به شکار حمله کردیم؛ اما شکار فرار کرد و ما نشسته‌ایم و درباره‌ آن جدل می‌کنیم. اکنون در سوریه [هزاران نفر] کشته شدند و بشار اسد هم هست. حالا [سعودی‌ها به تبع از آمریکایی‌ها] می‌گویند بسیار خب، بشار [اسد] باشد. ما که با وی مشکلی نداریم؛ زیرا بشار دوست ما بود؛ اما [یادتان باشد] شما با ما در یک سنگر بودید. مشکل در این است که ادامه نمی‌دهند. ما مشکلی نداریم اگر برخی [مثل عربستان] راه‌شان را تغییر دهند اما حداقل به شرکای خود خبر دهند که جناب بشار همچنان در سوریه پابرجا هست.

محاصره قطر از پیش برنامه‌ریزی شده است

بن جاسم در برنامه «حقیقت» در تلویزیون قطر گفت: اعراب اکنون در پی دوستی با اسرائیل هستند و هیچ‌کس دیگر از قدس حرف نمی‌زند؛ بلکه همه درباره نحوه عادی‌سازی روابط با این رژیم حرف می‌زنند.

وزیر خارجه سابق قطر همچنین اظهار داشت: محاصره قطر از پیش‌ برنامه‌ریزی شده بود و علت آن اظهارات امیر قطر پس از هک خبرگزاری این کشور نبود.

بن جاسم همچنین درباره کودتا در قطر در سال 1996 نیز تصریح کرد: کشورهای محاصره‌کننده قطر به کودتا و تغییر نظام حکومتی در این کشور در سال 1996 اعتراف کردند.

وی با اشاره به اینکه ما نیازی به حمایت هیچ‌کس نداریم، افزود: ما پس از اجلاس مسقط در دسامبر سال 1996 احساس کردیم که توطئه‌ای علیه نظام قطر وجود دارد.

به گفته بن جاسم، برخی زندانیان نظامی تبعه کشورهای محاصره‌کننده قطر که در دوحه حضور داشتند، در این توطئه مشارکت داشتند که پس از مدتی ملک عبدالله پادشاه عربستان خواستار عفو آن‌ها شد و امیر قطر نیز درخواست وی را استجابت کرد.

بن جاسم در ادامه ضمن ابراز شگفتی از حجم حملات و هجمه رسانه‌ای علیه قطر، گفت: [دولت‌های عربی] در گذشته حداقل اندک احترامی برای یکدیگر قائل بودند. پیش از این به شخصیت‌های برجسته و شناخته شده اهانتی نمی‌شد و هجمه‌ها در سطحی که اکنون هست، نبود.

به ذکاوت ایرانی‌ها احترام می‌گذارم؛ باید با ایران صادقانه و رودررو گفت‌وگو کرد

نخست‌وزیر پیشین قطر در خصوص اختلافات کشورهای عربی با ایران نیز گفت: بهتر است این اختلافات رو در رو با ایرانی‌ها حل شود و کشورهای عربی به دنبال تنش غرب با ایران نباشند که هر گاه تنش زیاد شد، آنان نیز تنش را زیاد کنند و هرگاه توافقی با ایران شد، آن‌ها پشیمان شوند.

وی تأکید کرد: باید با ایران با صداقت برخورد شود زیرا ایران کشوری بزرگ در منطقه است و [به همین دلیل] بهتر است اختلافات موجود از طریق گفت‌وگو حل شود.

حمد رفتار ایران با کشورهای عربی را مقایسه کرد و با ذکر مثالی گفت: روزی نیروی دریایی قطر یک شناور ایرانی را به اتهام ورود 200 متری به حریم قطر توقیف و بیش از 30 سرنشین آن را بازداشت کرد. با برادران در ایران تماس گرفتیم و گفتم ما روابط خوبی داریم ولی این خط قرمز است و شما به حریم ما تجاوز کردید. گفتند خیر، ما در حریم خود بودیم.

نخست‌وزیر پیشین قطر افزود: گفتیم طرف ثالثی داوری کند، ما هم افراد و کارشناسان خود را بردیم. پس از بررسی متوجه شدیم که اشتباه کرده‌ایم و حق با ایرانی‌ها بود. ما عذرخواهی کردیم و محترمانه آنان را بازگرداندیم. ما [اصلا] نمیخواستیم مقابل ایران بایستیم چون ایران کشوری بزرگ است. ما نمی‌توانیم رودرروی ایران بایستیم اما به هر حال این موضوع، اتفاقی بود.

حمد گفت: این را گفتم که بگویم رفتار ایرانی‌ها را ببینید. آن‌ها آرامش و متانت کامل دارند چون جایگاه خود و قدرت خودشان را به خوبی می‌دانند. اصلا نیازی نیست که ایران مقابل قطر عرض اندام کند [چون قطر قدرت ایران را می‌داند]. ما صحبت کردیم، طرف سومی آمد، داوری کرد، اختلاف حل شد و فهمیدیم که ما اشتباه کرده بودیم. حال تصور کنید که اگر مشکلی که [با ایران] پیش آمد، با یک کشوری عربی پیش آمده بود، چه اتفاقی می‌افتاد؟

حمد توضیح داد: ایرانی‌ها در تعامل باهوش هستند. به مسأله هسته‌ای‌شان نگاه کنید. چگونه 30 سال رفتار کردند؟ با هوشمندی. من به ذکاوت‌شان احترام می‌گذارم. همه شکست‌های ما پیروزی ایرانی‌ها است. چه در عراق، چه سوریه، چه لبنان و چه در یمن. نیازی نیست که مقابل‌شان بایستیم بلکه باید با صداقت با ایران گفت‌وگو و مذاکره کنیم.

حمد یادآور شد: نباید منتظر باشیم که غرب چطور با ایران رفتار می‌کند. نباید رفتار ما با ایران به گونه‌ای باشد که اگر غرب با ایران تنش داشت، ما هم تنش داشته باشیم و اگر توافق کرد ما دچار ناامیدی شویم.
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: