به گزارش
خبرداغ به نقل از وب سایت آشپزباشی: از خوردن این بیسکویتها که طعم و عطر زنجبیل در کنار دارچین و فلفل بهار رو دارن، لذت خواهید برد.
مواد لازم:
- کره ۱/۲ پیمانه
- شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه
- عسل ۱/۲ پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
- آرد سه و یک چهارم پیمانه
- پودر زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
- پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
- فلفل بهار ۱/۲ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
- جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آماده کردن مواد برای تهیه بیسکویت زنجبیلی:
1- قبل از قالب زدن، خمیر رو باید حداقل ۱ ساعت در فریزر بذارید. خمیر بعد از سرد شدن در فریزر هم کمی شل خواهد بود.
طرز تهیه:- کره (به دمای اتاق) رو با شکر قهوهای و عسل بزنید تا کمرنگ و خامهای بشن. تخممرغها رو یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- در
کاسهای دیگه، آرد رو با پودر زنجبیل، دارچین، فلفل بهار، بیکینگ پودر،
جوش شیرین و نمک الک کنید. مواد خشک رو به ترکیب کره اضافه کنید و مواد رو
خوب با هم ترکیب کنید.
- خمیر رو نصف کنید، در کیسه پلاستیکی بپیچید و حداقل برای ۱ ساعت در فریزیر بذارید.
- از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. در چند سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.
- روی
سطح کار آردپاشی شده، نیمی از خمیر رو به قطر ۳ میلیمتر باز کنید. خمیر
رو با قالبهای طرح دلخواهتون، برش بزنید و با یک و نیم سانتیمتر فاصله در
سینیهای فر آماده شده بچینید. این کار رو با نیمه دیگه خمیر هم تکرار
کنید. میتونید خمیرهای اضافی رو گرد کنید، در فریزر بذارید و دوباره
استفاده کنید.
- بیسکویتها رو برای حدود ۱۵ تا ۱۸ دقیقه، تا از
کنارهها طلایی بشن در فر بپزید. بذارید تا در سینی فر کمی خنک بشن و بعد
اونها رو بردارید.