کد خبر: ۷۴۳۰۸۴
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۲
تعداد بازدید: ۸۲۲
پرسپوليس در ديدار حساس خود مقابل الهلال عربستان در دو بازي رفت و برگشت نتوانست جواز صعود به فينال را كسب كند و حتي از كسب يك پيروزي خفيف نيز بازماند. دلايل اين اتفاق براي سرخپوشان زياد است.
مديريت، محروميت، ناداوری، زمين بی‎طرف و اشتباهات فنیبه گزارش خبرداغ ، تيم برانكو پيش از بازي رفت مقابل الهلال، اتفاقاتي را تجربه كرد كه براي هر تيمي «زهر» است. همه آنچه باعث حذف پرسپوليس شد را با هم مرور كنيم و به ياد بياوريم چه بلايي بر سر پرسپوليس آوردند تا به فينال نرسد.

 

يك) غيبت 2 بازيكن تركيب اصلي

در بازي با الاهلي قبل از صعود به نيمه‌نهايي، پرسپوليس دو بازيكن خود را از دست داد. محمد انصاري در قلب دفاع و سپس كمال كاميابي‌نيا كه اولي دو اخطاره شد و دومي كارت قرمز گرفت. عدم حضور اين دو بازيكن كه جزو اسكلت تيم بودند، پرسپوليس را به صورت واقعي دچار بحران كرد.

 

دو) محروميت يكباره طارمي

به فاصله اندك تا بازي رفت خبر رسيد مهدي طارمي محروم شده و حق همراهي سرخپوشان را ندارد. پرسپوليس در خط حمله، عادت عجيب و غيرعادي به حضور طارمي داشت و عدم بازي او براي اين تيم، يك لطمه بزرگ روحي- رواني و البته فني به شمار مي‌رفت. اگر طارمي بازي مي‌كرد، شايد شرايط ديدار رفت به طور كلي عوض مي‌شد.

 

سه) داستان‎هاي زشت اردوي دبي

از اين بخش ماجرا ديگر به صورت كامل خبر داريد. 4 بازيكن به همراه دو مدير باشگاه شبانه از هتل خارج شدند و ساعت 4 بامداد به محل اردوي تيم برگشتند آن هم به فاصله دو روز مانده تا بازي با الهلال در نيمه‌نهايي. البته آب هم از آب تكان نخورد و هيچ برخوردي صورت نگرفت‌؛ در واقع چه كساني بايد با آن اتفاقات برخورد مي‌كردند؟ مديران باشگاه؟!

 

چهار) زنجيره اشتباهات در ابوظبي

تا دل‌‌تان بخواهد در بازي رفت، پرسپوليسي‌ها دچار اشتباه شدند. از اشتباهات فني برانكو در چينش تركيب اصلي گرفته تا عدم وجود انگيزه جهت كسب پيروزي مقابل الهلال. مدافعان و دروازه‌بان تيم نيز به هيچ توپي جواب منفي ندادند تا عربستاني‌ها با درخشش عمر خريبين هر كاري كه دل‌شان خواست، انجام بدهند.

 

پنج) مصاحبه‌هاي عجيب

بعد از ديدار رفت شاهد مصاحبه‌هاي عجيبي از سوي برخي از مديران باشگاه بوديم. آنها بحث تمديد قرارداد برانكو بعد از شهرآورد را پيش كشيدند و قبل از آن از قول جعفر كاشاني مصاحبه‌اي منتشر كرديم كه گفته بود: «پرسپوليس نياز به تفكر جديد دارد‌؛ يك زماني كلاس اولي بود و مربي مثل برانكو مي‌خواست اما حالا كلاس ششمي شده است!» مديران باشگاه نيز به جاي روحيه دادن به تيم، فقط در مورد مسائل مالي مصاحبه مي‌كردند و همه اينها بر نتيجه ديدار با الهلال در دور برگشت تأثير داشت.

 

شش) اشتباهات تاکتیکی برانکو

برانكو ايوانكوويچ را مي‌توان بهترين مربي پرسپوليس در دو دهه اخير ناميد. كسي كه فلسفه فكري باشگاه را تغيير داد اما بايد قبول كرد او در بازي برگشت با الهلال عربستان دچار اشتباهات بزرگ تاكتيكي شد. اگر قرار بود پرسپوليس با 2 هافبك دفاعي بازي كند، چرا از احمد نوراللهي كنار كمال كاميابي‌نيا استفاده نشد؟ احمد هم انگيزه‌هاي بزرگ‌تري نسبت به باقي بازيكنان داشت، هم بهترين بازيكن پرسپوليس در بازي رفت آن هم بابت يك نيمه حضور در ميدان بود و هم از قدرت بازيسازي بهتري نسبت به محسن ربيع‌خواه بهره مي‌برد. نوراللهي مي‌توانست در چند پست نيز براي پرسپوليس بازي كند و در همان دقايق كوتاهي كه به ميدان آمد، شرايط بازي را تغيير داد.

 

هفت) تبعات بازي در زمين بي‎طرف

پرسپوليس در بازي رفت مقابل الهلال عربستان در ورزشگاه محمدبن زايد ابوظبي به ميدان رفت. تمام اماراتي‌ها، از مدير و رئيس و مسئولان برگزاري بازي گرفته تا تماشاگران اين كشور كاملاً در خدمت عربستاني‌ها بودند. در بازي برگشت نيز، پرسپوليس در مسقط و ورزشگاه سلطان قابوس ميزبان شد اما شرايط با ديدار رفت هيچ فرقي نمي‌كرد، فقط اينكه عماني‌ها به جاي اماراتي‌ها، در خدمتگزاري عربستاني‌ها مشغول به فعاليت شدند.

 

هشت) آناليز اشتباه خريبين

الهلال عربستان در مجموع بازي رفت و برگشت توانست با حساب 6 بر 2 از سد پرسپوليس عبور كند كه عمر خريبين مهاجم «سوريه‌اي» اين تيم توانست 5 گل از 6 گل آبي‌هاي شهر رياض را وارد دروازه نماينده كشورمان كند. سؤال اينجاست‌؛ قبل از اين دو بازي، كادر فني پرسپوليس چطور نتوانست آناليز درستي از عملكرد و شرايط فني خريبين داشته باشد كه اين بازيكن تا اين حد آزادانه به كارش مشغول شد و چپ و راست به پرسپوليس گل زد؟ پس قدرت آناليز يك مربي كجا مي‌رود؟

 

نه) داوران پراشتباه و قضاوت‌هاي بد

پرسپوليس البته بدشانس هم بود كه داوران پراشتباهي برايش سوت زدند. در بازي رفت «كيم جونگ هيوك» داور كره‌اي قاضي ميدان بود و گل اول الهلال كه در موقعيت آفسايد رقم خورد را سالم تلقي كرد تا روحيه سرخپوشان از بين برود. او خطاي پنالتي آشكار روي گادوين منشا را نيز ناديده گرفت. در بازي برگشت اما اشتباهات داوري، كمر پرسپوليس را شكست. احمد ابوبكر عماني يك پنالتي به الهلال هديه داد و دو پنالتي پرسپوليس را نديد. تمام تصميماتش عليه پرسپوليس بود و همين امر، تمركز تيم را به هم ريخت.

 

ده) زور پرسپوليس به الهلال نمي‌رسيد

پرسپوليس تيم بزرگي در قاره آسياست و هنوز هم ركورد پرطرفدارترين باشگاه اين قاره را در اختيار دارد. ركوردي كه در سال 2015 براي چندمين بار شكسته شد اما اين تيم، زورش به الهلال عربستان نمي‌رسيد. شرايط فني اين ديدار شكل و شرايطي داشت كه مشخص بود پرسپوليس براي كسب برد مقابل الهلال، نقص‌هاي زيادي دارد. خارجي‌هاي الهلال قدرتمند بودند، بازيكنان عربستاني اين تيم عملكرد خوبي داشتند، شرايط به آنها لبخند مي‌زد، پولدارتر و در يك كلام «باشگاه‎تر» از پرسپوليس بودند.

جام نیوز

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: