کد خبر: ۷۴۲۶۵۷
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۹
تعداد بازدید: ۴۱۹
مایلم در اینجا نقدی هم بر مواضع کسانی داشته باشم که در داخل کشور ناخواسته و در قالب دلسوزی، هم صدا و هم جبهه با ترامپ شدند که بایستی در تحلیل ها و نگاه خودشان نسبت به تحولات بازنگری کنند. لازم است به تدابیر رهبر معظم انقلاب که الحق مدیریت فاخری در هدایت این موضوع به نمایش گذاشته اند، اهتمام بیشتری شود.
ناطق نوری: ترامپ هنوز باور نمی کند رئیس‌جمهور یک کشور بزرگ شده

به گزارش خبرداغ ، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ترامپ هنوز باور نمی کند در یک فرایندی رئیس جمهور یک کشور بزرگ شده و هنوز در قالب مدیر یک بنگاه اقتصادی و کاسب کارانه رفتار می کند.

حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر ناطق نوری در گفت و گو با جماران، به تحلیل سخنان اخیر دونالد ترامپ پرداخت.

متن کامل این گفت و گو در پی می آید:

تحلیل حضرتعالی از موضع گیری های اخیر رییس جمهور آمریکا در خصوص ایران و توافق بین المللی برجام چیست؟

به نظر بنده این سخنان و یا بهتر بگویم رفتارهای رئیس جمهور فعلی آمریکا را باید در چند سطح مورد تحلیل قرار داد.

یک نگاه ناظر به رفتار و گفتار شخصی اوست که به نظرم نشان دهنده نامتناسب بودن شخصیت فردی وی با موقعیت ریاست جمهوری یک کشور است.

به نظر می رسد که ترامپ هنوز باور نمی کند در یک فرایندی رئیس جمهور یک کشور بزرگ شده و هنوز در قالب مدیر یک بنگاه اقتصادی و کاسب کارانه رفتار می کند، یعنی درک درستی از مفهوم منافع ملی کشورش در قیاس با منافع شخصی اش ندارد لذا بخشی از عبارات و مطالبی که گفته است، به خصوص در ارتباط با نام خلیج فارس را باید در این سطح و در واقع تلاش برای بازاریابی تسلیحاتی ارزیابی کرد.

همینطور مواضع عوام فریبانه و وعده های انتخاباتی او که اتفاقاً در اجرای قریب به اتفاق این وعده ها زمین گیر شده است. در مورد ایران و موضوع برجام تصور می کرد امکان بوجود آوردن اجماع علیه ایران را دارد که این هم منجر به شکست و باعث شکاف در جامعه آمریکا شد، به گونه ای که حتی در میان بسیاری از جمهوری خواهان و روشنفکران آمریکایی هم موجی برای ابقاء برجام برخاسته است. موضوع دیگری که در این ماجرا یکبار دیگر عیان شد، تأثیر لابی صهیونیزم بر سیاست های آمریکاست که به طرز تحقیرآمیزی برای آمریکاییان ظهور و بروز دارد.

به نظر شما واکنش دولت و ملت ایران نسبت به این موضع گیری چگونه باید باشد؟

اولاً مشخص شد که سیاست مسئولان کشور در مواجهه با این موضع گیری ها بسیار هوشمندانه و آمیخته با شکیبایی و اقتدار بود و امیدواریم این تدبیرها برای اجرای برجام ادامه یابد. البته باید مراقبت کرد که در ادامه مسیر، بهانه ای هم بدست دشمن داده نشود. از طرفی ضرورت دیپلماسی عمومی و روشنگری افکار عمومی جهان و حتی در جامعه آمریکا، بار دیگر به اثبات رسید و در کل باید هر چه بیشتر روی منزوی کردن جریان ترامپ و این دیدگاه های افراطی و بی منطق، سرمایه گذاری کرد.

مایلم در اینجا نقدی هم بر مواضع کسانی داشته باشم که در داخل کشور ناخواسته و در قالب دلسوزی، هم صدا و هم جبهه با ترامپ شدند که بایستی در تحلیل ها و نگاه خودشان نسبت به تحولات بازنگری کنند. لازم است به تدابیر رهبر معظم انقلاب که الحق مدیریت فاخری در هدایت این موضوع به نمایش گذاشته اند، اهتمام بیشتری شود. از درس های دیگر این ماجرا آن است که استوار ماندن در دفاع از منافع ملی، الزاماً با محترمانه رفتار کردن در صحنه جهانی و با زبان بین المللی سخن گفتن در تضاد نیست. موضوع مهم دیگری که در این ایام قابل تأمل بود، وحدت کلی مردم و نمایش قدرتی بود که در این ایام پیام روشن خودش را به جهان رسانید و آن اینکه ما در اصول منافع ملی؛ گرایش حزبی و جبهه سیاسی نمی شناسیم و همه به تعبیر حضرت امام(ره) ید واحده هستیم.

وحدت ملی و حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که به حق یکی از عوامل مهم حفظ امنیت و ثبات در کشور و منطقه بوده و براساس قانون اساسی وظیفه دفاع از تمامیت ارضی کشور را در کنار سایر نیروهای مسلح دارا می باشد، وظیفه همگانی است؛ آن هم در شرایطی که منطقه خاورمیانه و برخی از ملت های مظلوم آن گرفتار نقشه های شوم و ناصواب استکبار و ایادی آن در منطقه است.


انتخاب

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رزمنده
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۵
0
0
سازمان ملل متحد درمدت 38 سال است درجنایت های، خیانت های، دخالت های وتجاوزهای آمریکایی ها درمنطقه خاورمیانه شریک جرم است.

شورای امنیت سازمان ملل متحد درمدت 38 سال است درجنایت های، خیانت های، دخالت های وتجاوزهای آمریکایی ها درمنطقه خاورمیانه شریک جرم است.

شورای حقوق بشرسازمان ملل متحد درمدت 38 سال است درجنایت های، خیانت های، دخالت های وتجاوزهای آمریکایی ها درمنطقه خاورمیانه شریک جرم است.

سازمان عفو بین الملل درمدت 38 سال است درجنایت های، خیانت های، دخالت های وتجاوزهای آمریکایی ها درمنطقه خاورمیانه شریک جرم است.
رزمنده
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۵
0
0
مذاکره با آمریکا وغرب دولت روحانی مقصراست.
مذاکره با آمریکا وغرب ظریف مقصراست.
فناوری هسته ای ایران صلح آمیزاست قائل مذاکره نبود.
ما بیش از40 سال است اعتقادی به آمریکا وغرب نداریم.
آمریکا بعنوان بزرگترین ناقض حقوق بشراست حق ندارد درباره حقوق بشرحرف بزند.
تحریم های آمریکا تاثیر درسیاست ما نخواهد داشت.
ازکسی برای قدرت دفاعی خود اجازه نمی گیریم.
ایران برای تامین امنیت خود ازکسی اجازه نمی گیرد.
آمریکا حق صلاحیت دفاع ازحقوق بشر را ندارد.
آمریکا حق صلاحیت مبارزه با تروریسم را ندارد.
آمریکا حق صلاحیت مذاکره سیاسی ندارد.
آمریکا حق صلاحیت گفت وگو سیاسی ندارد.
ادعاهای آمریکا درباره سایرکشورها بی پایه واساس است.
آمریکا تاکنون احترامی برای زندگی بشری قائل نیست.
آمریکا توان ژاندارمی منطقه خاورمیانه ندارد.
بازی درمنطقه برای آمریکا تمام شده است.
آمریکا، عامل آوارگی مردم دنیاست.
وقتی داعش درمدت 7 سال است عراقی ها و سوری ها ولبنانی ها را می کشت شما کجا بودید؟
آمریکا داعش را زمان اشغال عراق بوجود آورد/ درسال 2003
آمریکا به عنوان ناقض حقوق بشرنمی تواند مدافع آن درجهان باشد.
که آمریکا چشم خود را برروی واقعیات بسته ونمی تواند مدعی دفاع ازحقوق بشرباشد.
حقوق بشرآمریکایی به تروریست ها درسوریه، عراق ومنطقه خدمت می کنند.
آمریکا مورد اعتماد ما نیست.
آمریکا بزرگترین ناقض حقوق بشراست.
حرف آمریکا دیگرچه اعتباری دارد؟
چه کسی باور می کند آمریکا نگران حقوق بشردرسوریه، لبنان، نوارغزه، فلسطین، افغانستان، لیبی، یمن ومنطقه است.
آمریکا ازسال 2003 تاکنون ازتروریسم برای تغییرحکومت ها استفاده می کند.
آمریکا از2011 تاکنون ازتروریست های داعش برای تغییرحکومت ها منطقه استفاده می کند.
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: