کد خبر: ۷۴۲۳۵۶
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۷
تعداد بازدید: ۲۴۶
فاجعه در فوتبال امارات؛
رسانه‌های امارات از افزایش استعمال قلیان و دخانیات توسط بازیکنان تیم ملی امارات انتقاد کردند و از آن به‌عنوان فاجعه یاد کردند.
افزایش استعمال قلیان توسط بازیکنان ملی پوشبه گزارش خبرداغ ، روزنامه امارات الیوم در گزارشی با انتشار تصاویری از اسماعیل الحمادی بازیکن تیم ملی امارات نوشت: بازیکنان تیم ملی امارات و دیگر تیم‌های باشگاه‌های امارات رو به استعمال دخانیات و به‌خصوص قلیان آورده‌اند که این یک فاجعه در ورزش فوتبال امارات است.

 

این روزنامه تصاویری از اسماعیل الحمادی در حال استعمال قلیان منتشر کرده و تهدید کرده که در آینده تصاویری دیگر از بازیکنان در حال استعمال دخانیات منتشر خواهد کرد.

 جام نیوز

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: