به گزارش
خبرداغ به نقل از تسنیم : به نقل از الفرات نیوز، حیدر العبادی نخستوزیر عراق گفت که بغداد جنگی را علیه شهروندان کرد و دیگران آغاز نخواهد کرد.
وی افزود: وظیفه ما حفظ وحدت کشور، اجرای قانون اساسی، حفاظت از شهروندان و منابع ملی است.
العبادی گفت: ما هرگز اجازه بازگشت به نقطه صفر و بازگشت اظهارات طایفهای و اظهاراتی را که در راستای تجزیه کشور باشد نخواهیم داد.
نخستوزیر
عراق همچنین تأکید کرد که باید اردوگاههای آوارگان بسته شده و شهروندان
آواره در نزدیکترین زمان ممکن به خانههای خود در الانبار بازگردند.
شورای
امنیت اقلیم کردستان عراق، روز گذشته در پیامی در توییتر، بهنقل از یک
مسئول کُردی مدعی شد که «پیامهای جدی دریافت کرده» مبنی بر اینکه
«نیروهای عراقی از جمله نیروهای الحشد الشعبی و پلیس فدرال برای حملهای
گسترده به کردستان آماده میشوند».
شورای امنیت اقلیم کردستان افزود
که نیروهای عراقی در حال آمادهسازی برای انجام حملهای بزرگ در جنوب غرب،
کرکوک و شمال موصل علیه کردستان هستند.
«سعد الحدیثی» سخنگوی دولت
عراق طی گفتوگویی مطبوعاتی، این ادعا را رد کرد و تأکید کرد که دولت عراق
هیچ نیتی برای حمله به کردستان ندارد و «نیروهای عراقی فقط با داعش
میجنگند».
وی تصریح کرد، دولت عراق آماده گفتوگو با اقلیم کردستان
مطابق با شروطی است که «حیدر العبادی» نخستوزیر پیشتر آن را اعلام کرده
که مهمترین آن شروط، لغو نتیجه همهپرسی برای استقلال است.
این در حالی است که نیروهای آمریکایی و کشورهای عربی درسایه سکوت سازمان های بین المللی و مدعیان حقوق بشر درمدت 7 سال است در سوریه، عراق ومنطقه با هماهنگی، همدستی و همکاری کشورهای عربی، رژیم صهیونیستی وترکیه متهم به حمایت از گروه تروریستی داعش هستند.
که نیروهای آمریکایی درمنطقه ازگروه تروریستی داعش حمایت می کنند.
که نیروهای اسرائیلی 7 سال است با حمایت آمریکا جنایتکار درجنوب سوریه ازگروه تروریستی داعش و دیگرگروه های تروریستی حمایت می کنند.
هدف اسرائیل در جنوب سوریه چیست؟
گزارش منابع رسانهای نشان میدهد که ارتش اسرائیل به دنبال ایجاد یک منطقه حائل تا نزدیکی استانهای درعا و سویدا در سوریه است.
پیروزی های پی در پی نیروهای سوری یکی از نگرانی های اصلی رژیم صهیونیستی در جبهه جنوبی سوریه است که موجب شده تا آن ها اقدامات مخرب گسترده ای را علیه محور مقاومت در جنوب سوریه انجام دهند.
رژیم صهیونیستی با توجه به اینکه تروریست های تکفیری در جنوب سوریه از ارتش اسرائیل محافظت می کنند ؛ لذا یک هم افزایی گسترده بین صهیونیست ها و تروریست ها وجود دارد. آن ها همچنین به بخش های از خاک سوریه در جبهه جنوبی نیز طمع دارند.
گزارش منابع رسانه ای نشان می دهد که ارتش اسرائیل به دنبال ایجاد یک منطقه حائل تا نزدیکی استان های درعا و سویدا در سوریه است. روزنامه تایمز چاپ انگلیس به نقل از منابعی در منطقه غرب آسیا در این زمینه می نویسد: اسرائیل به آمریکا و روسیه برای تضمین ایجاد منطقه ای حائل در جنوب سوریه فشار می آورد تا حزب الله لبنان نتواند در این منطقه فعالیت کند.
این روزنامه انگلیسی به نقل از منابع نظامی خاطرنشان کرد: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل مساله ایجاد منطقه حائل را در مذاکرات جداگانۀ خود با رؤسای جمهوری آمریکا و روسیه بررسی کرده است. منطقۀ حائل که رژیم صهیونیستی درپی ایجاد آن است ، به طول بیش از 30 مایل از شرق بلندی های اشغالی جولان سوریه آغاز می شود و با گذشتن از شهر درعا به شهر سویداء می رسد.
البته این تنها بخشی از پروژه توسعه طلبانه رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه است. آن ها با حمایت تسلیحاتی و لجستیکی در 5 سال اخیر فصل جدیدی از تعامل با تکفیری ها را در شمال و جنوب سوریه رقم زدند.
منابع غربی در این زمینه می گویند: اسرائیل چندی پیش اسلحه و کمک های لجستیک برای گروهی از نیروهای مسلح (تروریست ها) در سوریه فرستاد و خدمات درمانی در اختیار زخمی های گروه های مسلح قرار داد.
منابع نظامی اعلام کردند که تعداد زخمی های گروه های مسلح که در بیمارستان های اسرائیل برای درمان بستری شده اند ، هزاران نفر هستند. یکی از این زخمی ها به نام " ابوخالد" می گوید که وی را از خط آتش بس - بین سوریه و اسرائیل - عبور دادند و به بیمارستانی در شهر نهاریا منتقل کردند.
رژیم صهیونیستی در چهارچوب طرح جیره خوب 10 ها میلیون دلار تسلیحات در اختیار تروریست های تکفیری قرار داده است که این موضوع جای تامل جدی دارد. منابع صهیونیستی در این زمینه می گویند: تلاش برای کمک ارتش به سوری های مخالف دولت در نزدیکی مرز سوریه با سرزمین های اشغالی در سال 2014 در حجم اندکی آغاز شد. اما امسال با اعلام طرح جیره خوب، که مدیریت آن را یک افسر با درجه سرهنگ دوم به عهده دارد بر حجم این برنامه افزوده شد. به گفته ارتش رژیم صهیونیستی، هدف از این اقدام، ایجاد روابط بهتری با گروههای مسلح سوریه و دور کردن جبهه های ضد اسرائیلی از مرزهاست.
"ینیف عاشور" فرمانده لشکر 210 تابع فرماندهی منطقه شمالی رژیم صهیونیستی که مسئول طرح "جیره خوب" است در این باره گفت: در مرحله اخیر، گروههای مختلفی از نیروهای مخالف دولت سوریه در جریان بمباران جنگنده های روسیه علیه مواضعشان، ضربات سنگینی متحمل شدند. در نتیجه این وضعیت، گروههای مسلح تضعیف می شوند.
وی یادآور شد: "مصلحت اسرائیل در آن است که افراد مسلح ساکن بلندی های جولان تقویت شود.
این فرمانده صهیونیست گفت: اسرائیل در ابتدا از طریق سازمان های امداد رسان بین المللی اقدام به ارسال کمک های غذایی و ما یحتاج افراد مسلح در ارتفاعات جولان می کرد. اما پس از شکست خوردن این طرح، اسرائیل تصمیم گرفت به طور مستقیم این پروژه را مدیریت کند و آب، برق، غذا، دارو و تجهیزات پزشکی را برای افراد مسلح این بخش از خاک سوریه تأمین نماید.
گزارش منابع صهیونیستی نشان می دهد که اسرائیل بیش از چهار هزار عنصر مسلح سوریه را درمان و حدود 55 تن لباس زمستانی، 12 تن کفش، 250 تن غذا و 465 هزار لیتر سوخت را برای تروریست های جبهه جنوبی سوریه فرستاده است.
سید جلال ساداتیان کارشناس مسائل بینالملل و دیپلمات سابق ایران در لندن ؛ درباره ساز و کار کمک های صهیونیست ها به تروریست های تکفیری می گوید: ژیمصهیونیستی در پشت پرده حمایت مجدد آمریکا از تروریستهای معارض سوریه است که این اقدام رژیم صهیونیستی در جهت حفظ امنیت سرزمین های اشغالی است.
ارسال میلیون های دلار کمک غیر نقدی به جبهه جنوبی سوریه و با هدف حمایت از تروریست های تکفیری نشان می دهد که ارتش رژیم صهیونیستی به شدت نگران آینده موجودیت خود در منطقه حساس و مهم جولان اشغالی است.
علاوه بر این اقدامات که از سوی صهیونیست های انجام می شود، حملات هوایی گسترده نیز علیه مواضع سوریه همه ساله در دستور کار صهیونیست ها بوده است.
اسرائیل در سال های اخیر ده ها حمله هوایی علیه مواضعی در سوریه انجام داده که نمونه آن ها در مرکز تحقیقاتی ریف دمشق در سال 2013، حمله به قنیطره در سال 2014 و حمله به فرودگاه دمشق در سال های 2014 تا 2017 اشاره کرد.
حضور ۳۲۰ تروریست آلمانی در سوریه
وزیر کشور ایالت خودمختار برلین با بیان ینکه هم اکنون ۳۲۰ تروریست آلمانی در سوریه علیه دولت این کشور می جنگند نسبت به خطرات بازگشت این تروریستها به کشور هشدار داد.
وزیر کشور ایالت خودمختار برلین با بیان ینکه هم اکنون 320 تروریست آلمانی در سوریه علیه دولت این کشور می جنگند نسبت به خطرات بازگشت این تروریستها به کشور هشدار داد.
به گزارش الیوم السابع، "فرانک هنکل" ویر کشور ایالت برلین، با اذعان به حضور تروریستهای آلمانی در جنگ سوریه اعلام کرد: تروریستهایی که از جنگ سوریه به کشور باز می گردند مثل یک بمب ساعتی عمل می کنند.
وی همچنین در خصوص افزایش جریانهای سلفی و تندرو در آلمان طی دوره اخیر به شدت اظهار نگرانی کرد.
هنکل در ادامه عنوان داشت: هم اکنون حدود 320 نفر از شهروندان آلمانی در جنگ سوریه مشارکت داشته و همراه با دیگر گروههای مسلح علیه دولت این کشور می جنگند.
آمریکا داعش را وارد افغانستان کرده است.
ائتلاف آمریکایی حامی داعش است.
آمریکا قصد دارد طالبان را داعش کند
20 مهر 1396 ساعت 23:41
فرمانده نیروهای مرکزی آمریکا، از احتمال برگزاری گفتگوهای صلح با گروه تروریستی طالبان خبر داد.
جوزف ووتل، فرمانده نیروهای مرکزی آمریکا، اعلام کرد که گفتگوهای صلح با طالبان افغانستان در آینده، ممکن خواهد بود.