براساس اطلاعات به دست آمده باشگاه پرسپولیس مدعی می شود که ۲۴ فروردین ۹۵ با طارمی توافق نامه ای را امضا کرده که این بازیکن پذیرفته به مدت دو فصل دیگر در اختیار تیم پرسپولیس باشد و ۳۰ خرداد نیز بر سر جزییات قرارداد مذاکره شده است.
باشگاه پرسپولیس در فیفا مدعی شده بود ۳۰ خرداد با طارمی قرارداد بسته و این بازیکن 8 تیرماه با ریزه اسپور قرارداد بسته است. فیفا این ادعا را نپذیرفت و استناد آنها این بود که چرا پرسپولیس پس از پیوستن طارمی به ریزه اسپور هیچ شکایت یا اعتراضی نداشته است.
پرسپولیس می خواهد قرارداد ۲۴ فروردین را رو کند و به همین خاطر است که طاهری در مصاحبه های اخیرش نسبت به رفع محرومیت و شکسته شدن حکم فیفا ابراز امیدواری کرده است. مسئولان باشگاه به قدری نسبت به مستند بودن این قرارداد و اثبات واقعی بودن آن امیدوار هستند که حتی حاضرند دادگاه CAS از طریق کارشناسان بررسی کند که اثر انگشت و امضای طارمی مربوط به چه تاریخی بوده است.
طارمی هم با ارسال دفاعیه ای خواهان رفع محرومیت و کاهش جریمه شده است.
جام نیوز