کد خبر: ۷۴۱۵۳۷
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۱
تعداد بازدید: ۳۳۷
جانشین فرمانده کل ارتش:
جانشین فرمانده کل ارتش با بیان اینکه رویکرد دشمن در جنگ، ترکیبی از تهدیدات نرم و سخت است، گفت: ارتش برنامه هایی را برای مقابله با جنگ نرم دشمن تدارک دیده است.
ارتش برنامه‌هایی را برای مقابله با جنگ نرم تدارک دیده است

به گزارش خبرداغ به نقل از  ایلنا، امیر سرتیپ  احمدرضا پوردستان  جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: امروز دشمن رویکرد خود را از جنگ سخت به جنگ ترکیبی تغییر داده است و در این راستا از تمامی ظرفیت‌های خود استفاده می‌کند.

وی با بیان اینکه جنگ ترکیبی شامل جنگ سخت و نرم می‌شود، عنوان کرد: فضای مجازی یکی از فضاهای مهم در این جنگ است و دشمن در این فضا با استفاده از ابزار و تکنولوژی، اقدام به بمباران اطلاعاتی می‌کند.

امیر پوردستان با اشاره به جنگ نرم، بیان داشت: دشمن در این حوزه اگر بیشتر از جنگ سخت سرمایه گذاری نکرده باشد، کمتر نیست. لذا دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی کشور وظایف بسیار مهمی در مقابله با جنگ نرم دشمن بر عهده دارند و باید با قوت و قدرت بیشتری در این صحنه ظاهر شوند.

جانشین فرمانده کل ارتش گفت: دشمن در حوزه جنگ نرم هزینه‌های زیادی کرده است و با راه اندازی روز افزون شبکه‌های ماهواره‌ای و سایت‌های اینترنتی جوانان، خانواده‌ها و باورهای اعتقادی آنان را هدف قرار داده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: