کد خبر: ۷۴۰۹۵۵
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۰
تعداد بازدید: ۲۴۰
تیم ملی برابر توگو ترکیبی جدید را امتحان کرد و بازیکنان تازه‌ای را به میدان فرستاد.
تجربه جدید/ بدون این دو پرسپولیسی‌ هم می‌شودبه گزارش خبرداغ به نقل از جام نیوز،تیم ملی برابر توگو ترکیبی جدید را امتحان کرد و بازیکنان تازه‌ای را به میدان فرستاد.

 

دیگر نه خبری از بیرانوند درون دروازه بود و نه سید جلال در ترکیب ثابت قرار داشت.

 

نکته جالب اینجا بود که بدون حضور این دو مهره ارزشمند در فاز دفاعی هم تیم ملی دروازه‌اش را بسته نگه داشت.

 

با این شرایط و آمادگی بالای این روزهای ملی‌پوشان، کارلوس کی‌روش برای انتخاب ترکیب 11 نفره، دستش را باز می‌بیند و در طرف مقابل هم هیچ بازیکنی حضورش در جام جهانی را تضمین شده نخواهد دانست.

 

مطمئنا این رقابت سالم به عملکرد خوب ما در جام جهانی کمک خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: