کد خبر: ۷۴۰۹۳۰
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۳
تعداد بازدید: ۴۰۰۴
امروز قرار است میوه های خشک تان را یک جا جمع کنید و به همراه شکلات تلخ، یک کیک خوشمزه درست کنید. پس با ما همراه باشید تا طریقه پخت آن را به شما آموزش دهیم.
كیک میوه با شكلات تلخ؛ عصرانه روزهای پاییزیبه گزارش خبرداغ به نقل از وب‌سایت شور و شیرین: امروز قرار است میوه های خشک تان را یک جا جمع کنید و به همراه شکلات تلخ، یک کیک خوشمزه درست کنید. پس با ما همراه باشید تا طریقه پخت آن را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

  • میوه‌های شكری خشك و خردكرده 100 گرم
  • انجیر خشك و خردكرده 100 گرم
  • خرده كیك كره‌ای 80 گرم
  • خلال بادام 250 گرم
  • شكلات سیاه خردكرده 250 گرم
  • شكلات سیاه ذوب‌كرده 60 گرم
  • سفیده‌های تخم‌مرغ  5 عدد
  • شكر 185 گرم
 

 
 
طرز تهیه:
 
1. میوه‌ها، انجیر، خرده كیك، بادام، شكلات خردكرده و شكلات ذوب‌كرده را در كاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. در كاسه دیگری، سفیده‌های تخم‌مرغ را با سرعت تند همزن برقی بزنید تا كاملاً فرم بگیرد بعد بتدریج شكر را بیفزائید تا شكر در سفیده‌های تخم‌مرغ حل شود.

2. سپس آن را به مخلوط قبلی اضافه كنید. حالا مایه را درون قالبی به قطر 24 سانتیمتر بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد، به مدت 1 ساعت قرار دهید تا كیك كاملاً بپزد و طلائی رنگ شود.

3. اكنون كیك را از فر خارج كنید و پس از گذشت 10 دقیقه، آن را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شود. اینك كیك را روی ظرف مناسبی بگذارید و در صورت تمایل، آن را با خامه فرم گرفته تزئین كنید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: