کد خبر: ۷۳۹۰۸۷
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۷
تعداد بازدید: ۶۵۴
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، صبح روز شنبه اول مهر همزمان با بازگشایی مدارس زنگ مدرسه ابتدایی پسرانه معلم شهید در منطقه پنج تهران را نواخت.
وزیر ارشاد زنگ مدرسه معلم شهید را نواخت/ مدرسه محل بهره‌بری از فیلم، موسیقی و تئاتر است
به گارش خبرداغ به نقل از ایلنا،سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، صبح شنبه اول مهر در مراسم بازگشایی مدارس با حضور در مدرسه معلم شهید ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و آغاز ایام محرم، گفت: «مدرسه محل دانش آموختن است و علاوه بر بهره‌بردن از کتاب‌های درسی می‌توان از دیگر کالاهای فرهنگی مانند فیلم، موسیقی و کتاب نیز استفاده کرد.»

او افزود: «امروز روز اول مهر است و بیش از ١٣ میلیون دانش آموز و یک میلیون فرهنگی وارد مدرسه به عنوان خانه دوم خود می‌شوند.»

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در عین حال تصریح کرد: «مدرسه خانه دوم ١٤ میلیون ایرانی است و نه تنها محلی برای دانش اندوزی که محلی برای یادگیری برقراری ارتباطات اجتماعی، عاطفی و ... است. در مدرسه می‌توان فضائل اخلاقی مانند صداقت و درستکاری را بالا برد.»

صالحی با تاکید بر توجه به کتاب‌های غیر درسی در کنار کتاب‌های درسی، بیان کرد: «کتاب های غیر درسی در کنار کتاب‌های درسی به دانش آموزان کمک می‌کند تا علاوه بر ارتقای حوزه دانش‌آموزی خود ارتباطات و مهارت‌های خلاق خود را نیز ارتقا دهند.»

او گفت: «موسیقی، فیلم، تئاتر و نقاشی به عنوان دیگر کالاهای فرهنگی در کنار کتاب بر پرورش خلاقیت دانش آموزان می افزاید.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صالحی افزود: «جامعه خلاق از مسیر مدرسه خلاق گذر می‌کند، بنابراین پرورش خلاقیت در این دوران از اهمیت بسیاری برخوردار است.»

در این آیین محمدمهدی احمدی مدیرکل حوزه وزارتی و مهرداد آگاهی رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صالحی را همراهی کردند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در حاشیه این آیین از بخش‌های مختلف مدرسه معلم شهید بازدید و در جریان روند فعالیت‌های آموزشی آن قرار گرفت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: