
به گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، پروانه مافی در نشستی با معلمان و مربیان هنرستان پاسداران انقلاب اسلامی منطقه 19 اظهار کرد: رفع موانع ، حذف قوانین اضافی، تاکید بر امید و اعتدال حق معلمان است که مقام معظم رهبری و رئیس جمهور به آن تاکید زیادی دارند. ما در مجلس به کار شما مشغول هستیم و به مشکلاتتان توجه میکنیم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: من میخواهم تبریک بگویم به کسانی که حوزه فنی و حرفهای را انتخاب کردند، به شرطی که مسیرها توسط مسئولین هموار شوند. امروز در دنیا به دنبال کسانی هستند که مهارت دارند و حرفهای را پیش میبرند. بنابر این دانش آموزانی که فنی و حرفهای میخوانند با این مسیر جهانی همراه هستند.
این نماینده مجلس گفت: در دنیا به دنبال کسانی هستند که به عنوان تکنسین توانایی های لازم را دارا هستند، فضای کسب و کار برای این افراد فراهم است. حوزه نظری باید به دانش آموزانی که به دنبال علم وماهیت علم هستند داده شود و حوزه فنی و حرفهای به کسانی که دنبال کسب و کار هستند سپرده شود.
وی ادامه داد: می خواهیم امسال یک پیام را باهم پیش ببریم و آن مسئولیت پذیری نسبت به خودمان است؛ سال آموزشی جدید را با پیام امید و مسئولیت پذیری آغاز کنیم. دانش آموزان گنجی هستند که باید کمکشان کنیم تا درون خود و ویژگی های منحصر به فردشان را کشف کنند.
عضو فراکسیون امید گفت: ما در مجلس برای هر گونه کمک و درخواستی که لازم باشد قانونی شود و یا از لحاظ نظارتی پیگیری شود، آمادگی داریم. ما و معلمان باید مشکلات اساسی را بشناسیم و حلاجی کنیم و از قوای دیگر بخواهیم کمک لازم را برساند.
از دولت گرفته تا مجلس همه دزدن همه کثیفن همهدروغگوهستن بیست درصد کو لعنتیها
چفدر حرف واله خسته شدیم بس کنید گوش ما از این حرفها وشعار ها ÷رشده ببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسکنید
تابحال مثلا برای معلمان چکار کرده اید که بعد ازاین میخواهید چه کنید مارا به خیرتوامیدنیست شرمرسان
خیلی هم توجه می کنند به عنوان مثال اعمال فقط یک مقطع تحصیلی دوم جلوگیری از اعمال مدرک و تبدیل وضعیت نیروهای خدماتی آموزش و پرورش و عدم سوال از شامل نشدن نظام رتبه بندی برای40000 نیروی خدماتی چرا که نیروهای خدماتی نه خانواده دارند و نه نیاز مالی فقط باید همیشه در سرکار اولین نفر و در هنگام خروج آخرین نفر و زمستان و تابستان بر سر کار باشند این است عدالت در یک کشوری که دم از اسلام محمدی و برابری می زند