کد خبر: ۷۳۷۴۷۱
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۱
تعداد بازدید: ۲۴۷
توسط روحانی صورت گرفت؛
رئیس جمهور قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی را جهت اجرا به وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ابلاغ کرد.
ابلاغ قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمیبه گزارش خبرداغ به نقل از  ایلنا، در ابلاغیه حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی آمده است: در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران «قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی» که در جلسه علنی روز سه‌شنبه مورخ ۳۱/‏۰۵/‏۱۳۹۶‬ مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۸/۶/ ۱۳۹۶ به تایید شورای نگهبان رسیده جهت اجرا ابلاغ می‌شود.

بر اساس ماده واحده این قانون تهیه، عرضه یا واگذاری آثاری از قبیل رساله، پایان‌نامه، مقاله، طرح پژوهشی، کتاب، گزارش یا سایر آثار مکتوب یا ضبط شده پژوهشی، علمی و یا هنری اعم از الکترونیکی یا غیر الکترونیکی توسط هر شخص حقیقی یا حقوقی به قصد انتفاع و به عنوان حرفه یا شغل - با هدف ارائه کل اثر و یا بخشی از آن توسط دیگری به عنوان اثر خود جرم بوده و مرتکب یا مرتکبان علاوه بر واریز وجوه دریافتی به خزانه دولت مشمول مجازات به شرح زیر است:

۱- ارتکاب جرم توسط شخص حقیقی مشمول مجازات جزای نقدی درجه ۳ و محرومیت از حقوق اجتماعی درجه ۶ است.

۲- در صورت ارتکاب جرم توسط شخص حقوقی علاوه بر مجازات مرتکب و مدیران و گردانندگان مربوطه - مجازات شخص حقوقی حسب مورد مطابق مواد (۲۰)، ( ۲۱) و (۲۲) قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲/۲/۱ تعیین می‌گردد.

در تبصره ۷ این قانون آمده است: وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت و درمان و آموزش پزشکی مکلفند جهت پیشگیری از جرائم موضوع این قانون اقدامات زیر را انجام دهند:

۱- ترویج فرهنگ احترام به حقوق مالکیت فکری از طریق گنجاندن دروس ذیربط و اصلاح سرفصل برنامه‌های درسی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی.

۲- الزام دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی و پژوهشی به اعمال نظارت دقیق بر رعایت حقوق مالکیت فکری در آثار علمی و پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی.

۳- اعمال مجازات انتظامی اخراج دانشجو یا ابطال پایان‌نامه و رساله یا مدرک تحصیلی در صورت احراز تخلف تقلب علمی با توجه به میزان تخلف.

۴- اعمال مجازات انتظامی تنزل رتبه یا پایه عضو هیات علمی، اخراج - لغو قرارداد در صورت احراز تخلف تقلب در آثار علمی با توجه به میزان تخلف.

همچنین در تبصره ۹ آمده است: دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی پژوهشی فناوری دولتی و غیردولتی زیر نظر وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از جمله دانشگاه علمی کاربردی، دانشگاه آزاد اسلامی، جهاد دانشگاهی، حوزه‌های علمیه، موسسه‌های آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی، موسسه‌های وابسته به دستگاه‌های اجرایی و دانشگاه فرهنگیان موظف هستند از این پس پیشنهادها (پروپوزال‌ها)، پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی خود را که فاقد طبقه‌بندی هستند در سامانه‌های اطلاعاتی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایران داک) ثبت و تایید و فایل تمام متن و نتیجه را همانندجویی کنند. ارائه گواهی ثبت و بارگذاری فایل تمام متن و نتیجه همانندجویی این مدارک برای هرگونه پرداخت مالی به استادان راهنما، مشاور و داور و تخصیص امتیاز در ترفیع و ارتقای آنها و همچنین دانشجویان الزامی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حرف دل همه مردم ایران
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۲
0
0
آقای سیف میدانید کاهش نرخ سود بانکی در اولین روزهایش باعث رشد اجاره بهای مسکن شده است؟ چرا قبل از هر اقدامی پیشبینی نمیکنید و جلوی سوء استفادهها را نمیگیرید و موجب میشوید مستأجران زیر بار اجارههای سنگین خانه دیگر توان نفس کشیدن را نداشته باشند.

دولت همان گونه که از برگزاری کنسرتها که گاه مکانی برای بیبند و باری اقشار مرفه بیخبر از درد مردم است حمایت میکند باید به فکر مناطق محروم و حداقل امکاناتی که در این مناطق وجود ندارد هم باشد. در همان شهرهایی که کنسرتها به دلایلی لغو شد و باعث سردادن نطقهای شعاری مسئولان دولتی شد، مناطق محرومی وجود دارد که دل هر ایرانی را به درد میآورد اما مسئولان کمترین احساسی نسبت به آنها ندارند و به جای آن بر اجرای کنسرت پافشاری دارند.

مشکلات بانوان با ورودشان به ورزشگاهها رفع نخواهد شد، بیکاری، فقر و... وقتی وارد یک خانواده میشود تمام اعضا را درگیر میکند که در میان اعضای خانواده بانوان چه بسا متحمل مشکلات بیشتری میشوند. به جای سرگرم کردن مردم، به این موضوعات اصلی برسند.

چطور میشود همان نشریات زنجیرهای که در دولت دهم ورود بانوان به ورزشگاه را نقد تند میکردند و آن را خلاف موازین شرعی میدانستند این روزها هماهنگ با نشریات ضدانقلاب خواستار حضور بانوان در ورزشگاهها شدهاند! یک بام و دو هوا که چه عرض کنم یک بام و صد هوا هم در وصف این طیف ناکافی است.

معاون شهردار تهران گفته مشکلات ترافیک را مردم خودشان باید حل کنند. از این سخن میتوان برداشت کرد که برنامهای برای رفع معضل ترافیک و آلودگی کلان شهر تهران در دستور کار شهرداری جدید نیست. تا به حال هیچ برنامه کاربردی از سوی شهرداری ارائه نشده است. معلوم نیست چه آیندهای در انتظار این شهر بزرگ و پر مسئله است.


معلوم نیست دولت به ویژه تیم هستهای کشور در مذاکرات چه دسته گلی به آب دادهاند که در برابر تحریمهای پی در پی آمریکا علیه ایران که نقض آشکار برجام است نه تنها هیچ اقدامی انجام نمیدهند بلکه تأکید میکنند که آمریکا هر کاری بکند باز هم ما به تعهدات برجامی وفادار میمانیم!


قای لاریجانی، رئیس محترم مجلس شورای اسلامی! اگر مبارزه با پدیده حقوقهای نجومی، طرح جدید وکلای ملت باشد که در فضای مجازی مشاهده میشود... ای کاش هرگز مبارزهای که منجر به چنین طرحی شود آغاز نمیشد! اختلاف 8 تا 12 برابری حقوق وزرا چه نتیجهای در پی خواهد داشت؟ افزایش حقوق کارمندان دولت در سال 95 از 17 درصد به 12 درصد در سال 96 کاهش یافت! ولی حقوق برخی مدیران تا 280 برابر افزایش یافت. انشاءالله که مطالب برخی از رسانههای مجازی کذب باشد؟!

روزنامه شرق تیتر کرده که از شهرداری باید تحقیق و تفحص بشود. سؤال بنده این است که چرا در اختلاس 8 هزار میلیارد تومانی صندوق ذخیره فرهنگیان و یا قضیه پرداخت حقوقهای نجومی به دولتمردان صدای این روزنامه در نیامد.

آن تعداد نمایندهای که اقدام به گرفتن عکس سلفی با آن زن اجنبی و دشمن ایران کردند آیا حاضر هستند به کمک مردم مسلمان و آواره میانمار شتافته و با این مظلومین ستمدیده عکس سلفی بگیرند؟

آیا عجیب نیست که افراد تندرو اوایل انقلاب امروز اصلاحطلب شدهاند. اگر راست میگویند مردم را از مواضع و رفتارهای گذشته خود آگاه کنند و راست و حسینی بگویند به چه چیز معتقد هستند.


آیا وزارت جهاد کشاورزی مشکل پرداخت پول گندم کشاورزان را نمیتواند حل کند؟ چرا مرتب وعدههای دروغین میدهند.


چه ضرورتی دارد که سفر به عتبات با دلار صورت گیرد چرا به ریال و دینار این کار انجام نمیشود؟ یعنی حتما لازم است که زائران با دلار به پیادهروی اربعین بروند؟!


از سال 92 برای راهاندازی واحد تولیدی «لولههای پلیاتیلن» در شهرک صنعتی آوج قزوین با بیش از دو میلیارد هزینه، برای دریافت تسهیلات دو میلیارد تومانی از بانک صنعت و معدن چندین بار با وزیر صنعت و استاندار قزوین ملاقات کردیم ولی به رغم دستورات اکید آنها درباره حل مشکل دریافت تسهیلات، متاسفانه با گذشت 4 سال هنوز موفق به دریافت تسهیلات نشدهام. من هستیام را برای این شرکت( شرکت پارس قطعه مریوان)گذاشتهام. از مقام ریاست جمهوری درخواست میکنم گره مشکل دریافت تسهیلات ما را بگشایند. چون ظاهرا دستور وزیر و استاندار در نزد بانک صنعت و معدن خریدار ندارد!


برخی پزشکان متخصص که در بیمارستانها عمل جراحی انجام میدهند برای صدور گواهی عمل، بیمار را برای دریافت پول بیشتر، مجبور به حضور در مطبشان مینمایند. از مسئولان امر درخواست نظارت و سرکشی بیشتر را داریم.

به نظر میرسد بهمن فرمانآرا و ناصر تقوایی دو کارگردان فیلمفارسی منحط قبل از انقلاب با اهداف خاص از طریق بیلبوردهای نصب شده در سطح شهر توسط شهرداری تبلیغ میشوند، اثر سوء این کار بعدها معلوم خواهد شد.


پول آب مصرفی منزل بنده مبلغ 21 هزار تومان اعلام شده ولی قبض 56 هزار تومانی صادر کردهاند یعنی چیزی در حدود 35 هزار تومان پول انواع عوارض و مالیات گرفتهاند. آیا واقعا این دریافتها قانونی است؟ اگر قانونی نیست چرا دیوان عدالت اداری در این قضیه ورود پیدا نمیکند؟


آیا اداره محیط زیست کرج تعطیل است؟ تماس تلفنی با اداره محیط زیست امکانپذیر نیست و هیچ راه ارتباطی با این سازمان دولتی برای شهروندان وجود ندارد! چرا؟

رماندار یکی از شهرهای استان همدان اظهار داشت آمار ساختمانهای مسکونی کشور از تعداد خانوارها بیشتر است؟ چرا آمار مستأجرین را نمیدهند؟! چرا اطلاعات کامل به مردم نمیدهند؟ آیا مسئولین متوجه این موضوع هستند؟!

دولت کی قرار است به وضعیت فقر ثبتنامکنندگان طرح مددکار اجتماعی و رفاه رسیدگی کند؟ نکند چون انتخابات تمام شد ضرورتی برای رسیدگی به این موضوع نیست؟!
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: