کد خبر: ۷۳۷۱۷۴
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۰
تعداد بازدید: ۳۷۷
معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو، چند حکم انتصاب برای مدیران سازمان تحت مدیریت خویش صادر کرد.
انتصابات جدید در سازمان غذا و دارو انجام شدبه گزارش خبرداغ به نقل از مهر، مراسم تودیع و معارفه مدیر کل دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو با حضور دکتر غلامرضا اصغری معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو برگزار شد.

در این مراسم با اهدای لوحی از زحمات دکتر اکبر عبدالهی اصل مدیر کل سابق دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو تقدیر به عمل آمد و دکتر اکبر برندگی به عنوان مدیر کل جدید دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو منصوب شد.

ابقای مدیرکل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو


با حکم معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو، دکتر محمود بیگلر مدیر کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو در سمت خود ابقا شد.

در حکم رئیس سازمان غذا و دارو، خطاب به مدیر کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو، آمده است: تامین به موقع و به میزان کافی ملزومات و تجهیزات مورد نیاز بیماران و نظام سلامت کشور با کیفیت و قیمت بهینه و همچنین حمایت مناسب از صنایع تولید کننده این اقلام در داخل کشور در چارچوب سیاست های کلی نظام سلامت و اقتصاد مقاومتی و شفاف و هوشمندسازی فرآیندها از مهم ترین اولویت های آن اداره کل خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: