کد خبر: ۷۳۶۷۸۹
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۵
تعداد بازدید: ۴۳۸
سرمربی آبی‌ها قصد دارد از وجود ملی پوشان خود در دیدار برابر کل گهر سیرجان سود ببرد.
برنامه منصوریان برای ترکیب استقلال مقابل گل گهربه گزارش خبرداغ به نقل از جام نیوز،استقلال تهران فردا در مسابقات جام حذفی به مصاف گل گهر سیرجان خواهد رفت و در این بین علیرضا منصوریان سرمربی آبی ها قصد دارد از وجود ملی پوشان خود در این دیدار سود ببرد. 

 

طبق تصمیم سرمربی آبی‌ها وریا غفوری و مجید حسینی از ابتدا در ترکیب اصلی استقلال خواهد بود و روزبه چشمی نیز به احتمال فراوان از نیمه دوم به کار گرفته خواهد شد.

 

با توجه به خستگی ملی‌پوشان استقلال در شرایط عادی منصوریان باید به آنها در این دیدار استراحت می‌داد ولی تعداد بالای مصدومان این تیم دست سرمربی آبی‌ها را بسته گذاشته و او مجبور است از تمام داشته‌هایش سود ببرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: