کد خبر: ۷۳۶۷۶۶
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۹
تعداد بازدید: ۳۲۹
شکوری‌راد در سومین کنگره حزب اتحاد:
دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران تاکید کرد: حزب اتحاد در دو سال گذشته توانست در کنار توسعه تشکیلاتی در مرکز و استان‌های کشور، به نقش مؤثر در جبهه اصلاحات دست یابد و علاوه بر آن در روند انتخابات سال‌های ۹۴ و ۹۶ فعالانه مشارکت کند.
نقش خاتمی در هدایت و انسجام اصلاح‌طلبان برجسته و چشم‌گیر است

به گزارش خبرداغ به نقل از  ایلنا، علی شکوری‌راد صبح امروز در سومین کنگره سراسری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی که در سالن امام علی (ع) ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر گفت: پیشاپیش عید سعید غدیر را که عید ولایت علوی و یادآور عدالت و آزادی و انصاف امیرمؤمنان علی(ع) است، به همه شما تبریک می‌گویم و یاد و خاطره امام راحل (ره) و شهدای عزیز از جمله شهیدان ۱۷ شهریور و مرحوم آیت‌الله طالقانی را گرامی می‌دارم.

از بی‌عملی دولت میانمار در جلوگیری از جنایت متأسفم

وی ادامه داد: همچنین اندوه عمیق خود را از کشته و آواره شدن مسلمانان روهینجا در میانمار که قربانی جهل و عصبیت هستند، اعلام می‌دارم و از بی‌عملی دولت میانمار در جلوگیری از این جنایت عمیقاً متأسفم.

دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی با اشاره به کنگره‌های قبلی این حزب اظهار داشت: حزب اتحاد کنگره اول خود را دو سال پیش، پس از اخذ مجوز، با شکوه تمام در سالن اجلاس سران، برپا داشت و کنگره دوم خود را پس از اخذ پروانه شش‌ ماه پیش، به صورت درون تشکیلاتی و بدون تشریفات برگزار کرد. اینک این سومین کنگره حزب در پایان یک دوره دو ساله فعالیت حزبی، به ضرورت اساسنامه و به منظور برگزاری انتخابات شورای مرکزی، هیأت داوری و دبیرکل، برای یک دوره دو ساله دیگرِ پیش‌روست.

حزب اتحاد در روند انتخابات سال‌های ۹۴ و ۹۶ فعالانه مشارکت کرد

شکوری‌راد با یادآوری اقدامات صورت گرفته تصریح کرد: حزب در دو سال گذشته توانست در کنار توسعه تشکیلاتی در مرکز و استان‌های کشور، به نقش مؤثر در جبهه اصلاحات دست یابد و علاوه بر آن در روند انتخابات سال‌های ۹۴ و ۹۶ فعالانه مشارکت کند.

وی افزود: کارنامه حزب در این عرصه به لطف خداوند و فعالیت گسترده همه اعضا و هواداران مثبت و در خور توجه است. اینک در تمام استان‌های کشور به جز کرمانشاه، شورای مناطق و در ۱۵۴ شهرستان شورای حوزه (۵۰ حوزه دیگر در آستانه تشکیل) و در برخی از حوزه‌ها واحدهای حزبی نیز تشکیل شده‌اند.

حزب اتحاد با نهایت همگرایی در همه شوراها و نهادهای اصلاح‌طلبانه حضور داشته است

این نماینده مجلس ششم با بیان اینکه حزب اتحاد در طول این مدت توانسته با نهایت همگرایی و حسن همکاری در همه شوراها و نهادهای اصلاح‌طلبانه حضور داشته باشد و بدون هیچ‌گونه چشم‌داشتی خود را به خرد جمعی و کنش‌های مشارکتی ملتزم بداند، خاطرنشان کرد: حزب اتحاد در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در سال ۹۴، در هماهنگی کامل با شورای عالی سیاستگذاری اول و به گونه انضمامی و ادغامی در آن به فعالیت پرداخت که حاصل آن، پیروزی چشم‌‌گیر در شرایطی ویژه بود که تیغ ردصلاحیت‌ها فرصت‌ها و امکانات مناسب را از ما و از همه اصلاح‌طلبان ستانده بود.

بخش بزرگی از تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری برعهده حزب اتحاد بود

شکوری‌راد با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری ابراز داشت: حزب اتحاد در انتخابات ریاست‌جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در سال ۹۶ نیز در فرایند انتخابات همکاری کاملی با شورای عالی سیاستگذاری دوم داشت و این بار در جریان تبلیغات انتخابات، ستادهای مستقل خود را نیز تشکیل داد و عملاً بخش بزرگی از تبلیغات انتخابات را برعهده گرفت.

پیروزی در انتخابات حاصل درک واقع‌بینانه و مشارکت فعال اصلاح‌طلبان بود

وی اضافه کرد: پیروزی بزرگ و معنادار سیاسی، در انتخابات سال ۹۶، حاصل درک واقع‌بینانه و مشارکت فعال احزاب و شخصیت‌های اصلاح‌طلب و همگرایی و همکاری نزدیک آنها با همدیگر و نیز همراهی و هماهنگی ستاد انتخابات رئیس محترم جمهور و مشارکت فراگیر ملی بود.

گفتمان خاتمی به انتخاباتهای ۹۴ و ۹۶ رنگ و جلوه‌ای ویژه داد

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با یادآوری نقش رئیس دولت اصلاحات بیان کرد: در هر دو انتخابات، محوریت و نقش اثرگذار حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد خاتمی در هدایت و انسجام‌بخشی جریان اصلاح‌طلب و آثار بی‌بدیل پیام‌های ایشان در ترغیب عموم جامعه آن هم در نهایت محدودیت، برجسته و چشمگیر است. «گفتمان خاتمی» به هر دو انتخابات رنگ و جلوه‌ای ویژه داد و رویکرد اصلاح‌گرانه را به مبنای داوری و مشارکت در انتخابات تبدیل کرد. 

رفع حصر به عنوان شاخص‌ترین مطالبه مردمی مطرح شد

شکوری یادآور شد: شعارها و خواسته‌های اصلاح‌طلبانه ملت بر همه اجتماعات انتخاباتی غلبه کرد و رفع حصر به عنوان شاخص‌ترین مطالبه مردمی در همه تجمعات مطرح شد.

وی تاکید کرد: پس از گذر از حوادث تلخ سال ۸۸ و انسدادهای سیاسی دوران احمدی‌نژاد، اصلاح‌طلبان توانستند به اعتبار موفقیت‌های انتخابات سال ۹۲ ریاست‌جمهوری و آثار مبارک همکاری مؤثر با جریان‌های اعتدالی و حتی اصول‌گرا که آهنگ دوری از افراطی‌گری و خشونت و بازگشت به عقلانیت و قانون را داشتند، تجربه دموکراتیک جدیدی را آغاز کنند، که انتخابات سال ۹۴ و ۹۶ گام‌های بعدی آن بود.

گام‌هایمان به سوی گشودن مسیر جامعه به طرف گفت‌وگو بود

دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران با بیان اینکه این گام‌ها رو به سوی گشودن مسیر جامعه به طرف گفت‌وگو، فعالیت مدنی و تقویت مردمسالاری بود، عنوان کرد: هر سه گام‌های پیروز در این سه مقطع، محصول یک درک و دریافت مشترک از وضعیت موجود و هدف‌گذاری قابل حصول بر مبنای آن است. دریافت مشترک از وضعیت موجود شامل درک درست تحولات و تغییرات و گرایش‌های جدید جامعه، سنجش واقعی خواسته‌ها و مطالبات مردم، برآورد دقیق نقش‌های گفتمانی و ظرفیت‌های تشکیلاتی اصلاح‌طلبان، ارتقای قابلیت‌های تعامل با اعتدالگرایان و اصولگرایان معتدل، حفظ انسجام و روحیه سیاسی و اتکا به پتانسیل همگرایی و اقدام مشترک در برابر جریان‌های سیاسی رقیب و نیز بهره‌گیری مناسب از امکانات در دسترس از جمله فضای مجازی و رسانه‌ای و قدرت شبکه‌ای بوده است.

دفاع از اصل انتخابات از لوازم پیشبرد دموکراسی در کشور است

شکوری‌راد با بیان اینکه شرایط و زمینه‌های عمومی سیاست‌ورزی را اکنون همه به خوبی می‌دانیم، گفت: می‌دانیم که دفاع از اصل انتخابات و بالا بردن سطح سلامت آن و ارتقای اعتماد و مشارکت شهروندان از لوازم پیشبرد دموکراسی در کشور است. انتخابات اگرچه هدف نیست اما ظرفی مناسب برای تقویت اندیشه‌ها، سازوکار‌ها و رفتارهای دموکراتیک است. این رویکرد اگرچه گام به گام و تدریجی است، اما نتایج و آثار راهگشایانه‌ای دارد.

مهمترین دستاورد‌‌ گام‌های اول، دوم و سوم مردمسالارانه ‌تثبیت اصلاح‌طلبان است

وی افزود: اکنون جامعه ما پس از عبور از بحران سال ۸۸ توانسته است گام‌های اول و دوم و سوم مردمسالارانه و اصلاح‌طلبانه را که مهمترین دستاورد‌‌ آن‌ها تثبیت نقش و جایگاه اصلاح‌طلبان در عرصه سیاسی و طرح مطالبات اصلاح‌طلبانه است، بردارد.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب تاکید کرد: نتیجه این تحول گشایش در سیاست خارجی، افزایش نسبی آزادی‌ها و فعالیت‌های قانونی، کاهش دامنه فضای امنیتی و سیاسی‌تر شدن فضای جامعه در دولت یازدهم است که نماد بارز آن گسترش فعالیت احزاب و نهادهای مدنی و مطبوعات، بازتر شدن فضای مجازی، کاهش تعداد زندانیان سیاسی و ترسیم افق جدیدی پس از انتخابات اردیبهشت ۹۶ است که اکنون برای رفع تدریجی حصر پدید آمده است.

پیشرفت و امنیت کشور پدیده‌ای نرم‌افزارانه است

شکوری‌راد بیان اینکه توزیع قدرت به صورت متوازن در جامعه و حاکمیت امروز، بشارت دهنده آن شده است که آزادی و امنیت که گاه معارض یکدیگر تلقی می‌شوند، اینک در کنار هم تعریف و ضامن یکدیگر تلقی گردند، اظهار داشت: همه این دستاورد‌ها را باید محصول افزایش حساسیت‌ها و مشارکت سیاسی عموم مردم دانست.

وی با بیان اینکه رویکرد ضرورت افزایش مشارکت در انتخابات که بارها از سوی مقام معظم رهبری بر آن تأکید شده است امروز نمونه بارزی از این باور است که پیشرفت و امنیت کشور بیش از آن که از طریق سخت‌افزاری تأمین شود، پدیده‌ای نرم‌افزارانه است، تصریح کرد: این مسئله از طریق بالا رفتن سطح آگاهی، مسئولیت و مشارکت آحاد شهروندان تحقق می‌یابد و مهمترین جلوه آن در انتخابات است و چه کسی است که نداند شرکت ۴۲ میلیون نفر در انتخابات بیش از هر چیز نشانگر ثبات سیاسی و اقتدار ملی در ایران است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: