کد خبر: ۷۳۶۲۴۳
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۳
تعداد بازدید: ۳۶۷
امروز صورت گرفت؛‌
فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش با حضور در صنایع دریایی شهید درویشی بندرعباس از زیردریایی فاتح بازدید کرد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش از صنایع دریایی شهید درویشی بندرعباس بازدید کرد

به گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، امیر دریادار حبیب الله سیاری با حضور در صنایع دریایی شهید درویشی بندرعباس وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلّح از پروژه های در دست ساخت و یا در حال تکمیل این صنعت از جمله زیردریایی فاتح بازدید کرد.

سیاری در ادامه با حضور در ناوشکن شهید بایندر و ناو پشتیبانی رزمی تنب، از نزدیک در جریان روند تعمیرات اساسی این یگان های شناور سطحی قرار گرفت.

وی در دیدار با دست اندرکاران تعمیر و ساخت یگان های شناور سطحی و زیر سطحی بر اهتمام این کارکنان برای سرعت بخشیدن در روند اقدامات مربوطه تأکید کرد.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش و هیئت همراه همچنین با حضور در هوادریای منطقه یکم این نیرو ضمن بازدید از آشیانه هاورکرافت های این یگان، آمادگی رزمی و توانمندی بالگردها و هواپیماهای بال ثابت هوادریا را مورد ارزیابی قرار دادند.

سیاری با تأکید بر حفظ آمادگی و ارتقاء آموزش کارکنان هوادریا، قابلیّت های این یگان را در اجرای مأموریت های جاری نیروی دریایی راهبردی ارتش بسیار حائز اهمیّت عنوان کرد.

در ابتدای این بازدید ناخدایکم روح الامینی فرمانده هوادریای نیروی دریایی راهبردی ارتش که اخیراً عهده دار فرماندهی بر این یگان شده است گزارشی از میزان آمادگی و اقدامات صورت گرفته را به امیر دریادار سیّاری ارائه کرد.

دریادار سیّاری به همراه جمعی از معاونین و فرماندهان ستادی نیروی دریایی راهبردی ارتش روز شنبه در منطقه یکم این نیرو حاضر و ضمن استقبال و بدرقه ناوگروه های ۴۷ و ۴۸ نداجا، یگان های مستقل و بخش های مختلف ناوگان جنوب مستقر در بندرعباس را بازدید کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: