به گزارش خبرداغ به نقلذ از ایلنا، اسحاق جهانگیری در مراسم تودیع و معارفه رئیسهای پیشین و جدید سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: مردم در ۲۹ اردیبهشت به پای صندوقهای رای آمدند تا مطالبات خود راپیگیری کنند.
او با اشاره به اینکه رئیس جمهور در زمان انتخابات قول پیگیری مطالبات مردم را داده است، گفت: دولت دوازدهم راه بلندی پیشروی خود دارد. این راه به تنهایی قابل پیمودن نیست و نیاز به تفاهمهای بسیار زیادی در تمامی ارکان نظام وجود دارد.
جهانگیری گفت: بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی دولت دوازدهم در مجلس نمایشی از دموکراسی، آزادی و اخلاق مداری بود. انصافا نقدها نسبت به وزیران پیشنهادی جدی و اخلاقی بود و به هیچ وجه به مسائلی که لازم نبود در جلسات علنی و عمومی گفته شود، پرداخته نشد.
معاون اول رییسجمهور افزود: در جلسات رای اعتماد بیشتر به مسائل کاری و مدیریتی پرداخته شد و در نهایت رای بسیار خوبی به وزیران پیشنهادی داده شد. واقعا ما نیاز به چنین هماهنگی داریم که در تصمیمگیریها با قدرت بیشتری عمل کنیم.
او اضافه کرد: بیش از دو سوم وزیران دولت دوازدهم بالای ۲۰۰ رای از مجلس کسب کردند که میتوان گفت بیش از دو سوم رای مجلس پشتیبان کابینه است.
جهانگیری افزود: تصمیم داریم تا پایان برنامه ششم سهم زنان در مدیریت کشور را به ۳۰ درصد افزایش دهیم. در حال حاضر سهم زنان ۲۲ درصد است در این آمار بنگاههایی نیز حساب شده است که تنها زنان در آن مشغول به کار هستند مثل مدارس و دیگر مکان هایی که امکان فعالیت مردان در آن وجود ندارد.
او با تاکید بر اینکه مونسان از مدیران موفق کشور است، بیان داشت: ایشان تجربههای موفقیتآمیزی در زمینههای مختلف دارند و سازمان میراث فرهنگی فرصت جدیدی برای ایشان است و دوران جدیدی با مدیریت مونسان آغاز خواهد شد.
جهانگیری در ادامه زهرا احمدی پور، رئیس پیشین سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را مدیر شایسته و پرتلاشی توصیف کرد که در یک دوره زمانی کوتاه بر حسب نیاز دولت مسئولیت را بر عهده گرفت و در این مدت خوب درخشید و موفق عمل کرد.
او ضمن تشکر از زحمات احمدی پور تاکید کرد که این فرصتها را باید برای زنان جامعه ایجاد کنیم و یکی از اصلیترین جهت گیریهای دولت دوازدهم این است که زنان در مدیریت های کلان کشور حضور پیدا کنند.
معاون اول رییسجمهور گفت: توانمندیهای خانم احمدی پور در جای مناسب استفاده میشود و از دیگر زنان در بخشهای مختلف نیز استفاده خواهد شد.
جهانگیری تاکید کرد: اگر دنبال رشد پایدار، ایجاد اشتغال مولد، اقتصاد مقاومتی، سرمایه گذاری و رونق و توسعه پایدار هستیم باید به مقوله گردشگری به صورت جدی توجه کنیم.امروز در جهانی زندگی میکنیم که هر روز دستخوش تحولات جدی است. دیگر اسمی از داراییهای گذشته یک کشور به عنوان مزیت فعلی آن برده نمیشود و داراییهای کشور جدید شده است. بنابراین ما ناگزیریم ببینیم از امکاناتی که در اختیار داریم چگونه میتوانیم منابع جدید ایجاد کنیم.
وی افزود: میراث فرهنگی یکی از بزرگترین عوامل بقا و اقتدار کشور است. کشوری که از پشتوانه تاریخی و تمدنی قوی برخوردار است در دنیا اقتدار دارد چه میراث فرهنگی ملموس وچه ناملموس شرایطی را برای ما فراهم کرده که ما باید از آن استفاده کرده و به دنیا نشان دهیم که در گذشته چه بودهایم و اکنون چه هستیم. میراث فرهنگی نه تنها در گذشته مانده، بلکه امروز و آینده بشری به میراث فرهنگی وصل است. باید فهم درستی از این موضوع داشته و به درستی از آن برای توسعه کشور استفاده کنیم.
جهانگیری با اشاره به اینکه تنوع اقلیمی و جغرافیایی نعمت خوبی برای کشور فراهم کرده است بیان داشت: باید از این نعمت در کنار تمدن و فرهنگ ایرانی به عنوان سرمایه استفاده شود تا آینده ایران را تثبیت کنیم؛ اگر به این بخش توجه کافی داشته باشیم درآمد بیشتری از نفت برای کشور خواهد داشت.