به گزارش
خبرداغ به نقل از وبسایت آشپزباشی: برای تهیه این ژله به زمان و حوصله زیادی نیاز دارید ولی خب، نتیجه مطمئناً راضیتون می کنه! از ژله با رنگ و طعم های دلخواهتون استفاده کنید.
مواد لازم
- روغن گیاهی قدری
- پودر ژله ۴ بسته
- آب به میزان لازم
طرز تهیه
1. از ۴ بسته پودر ژله در رنگهای مختلف استفاده کنید.
2.
قالب (۲۲۰۰ میلی لیتری) رو با کمک قلمو با کمی روغن گیاهی چرب کنید. اولین
لایه ژله رو طبق دستور روی بسته بندیش درست کنید، در قالب بریزید و در
یخچال بذارید (زمان بستن ژله برای مارک های مختلف، فرق می کنه).
3.
راز کار اینه که لایه قبلی کاملا سفت نشه، تا لایه بعدی به خوبی به اون
بچسبه. تا لایه قبلی در حال بسته شدنه، پاکت بعدی ژله رو آماده کنید و قبل
از این که لایه قبلی کاملا سفت بشه روی اون بریزید.
4. این کار رو با ۲ بسته دیگه ژله تکرار کنید، تا قالب پر بشه.
5. بذارید تا ژله کاملا ببنده و در زمان سرو اون رو در ظرف مورد نظر برگردونید.