به گزارش
خبرداغ به نقل از ماهنامه کیک و شیرینی - مریم کریمی: برانی فندق و پنیر یک دسر خوشمزه است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
مواد لازم:- آرد: 100 گرم
- بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
- تخم مرغ: 3 عدد
- شکر: 150 گرم
- کره: 45 گرم
- شکلات تلخ: 180 گرم
- اسانس فندق: 1 قاشق چای خوری
مواد لازم رویه پنیری فندقی:- پنیر خامه ای: 190 گرم
- آرد: 2 قاشق سوپ خوری
- شکر: 50 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
- کره: 60 گرم
- وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
- فندق (خرد شده): 300 گرم
- شکلات تلخ و شیری (برای تزیین): به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا قالب مستطیل لبه دار چرب کرده با کاغذ بپوشانید و تمام سطح کاغذ چرب کنید، فر را روی دمای 190 درجه تنظیم کنید.
2. شکلات و کره را باهم مخلوط کرده و با همزن خوب بزنید تا حجم پیدا کنند.
اسانس را نیز اضافه کنید. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را با مخلوط شکلات و
کره به تناوب در سه مرحله به مواد تخم مرغی اضافه کنید و با لیسک یا همزن
دستی خوب، به خورد مواد بدهید تا مواد یکدست شود.
3.
دو سوم از مواد شکلاتی را داخل قالب ریخته و با پالت، تمام سطح قالب یکدست
کنید. از مواد پنیری آماده روی تمام مواد شکلاتی را پر کرده و با پالت
مواد پخش و یکدست کنید. یک سوم باقی مانده از مواد شکلاتی را روی مواد
پنیری ریخته و با پالت تمام سطح قالب یکدست کنید.
4. فندق را روی
تمام کار پاشیده و قالب را چند مرتبه روی کانتر، آرام بکوبید تا حباب و
هوای اضافی خارج شود. در انتها داخل فر از پیش گرم شده به مدت 50 تا 60
دقیقه بپزید.
5. بعد از پخت کامل و خنک شدن، برش های 5×5 بزنید و تمام سطح ایرانی را با شکلات تلخ و شیری تزیین کنید.
طرز تهیه مواد پنیری:1. کره و پنیر و شکر با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا مواد یکدست و کرمی شود.
2.
تخم مرغ ها و وانیل را به مواد اضافه کرده و خوب هم می زنیم. آرد را نیز
اضافه کرده و مخلوط حاصله را با لیسک به خورد هم می دهیم. مخلوط پنیری
آماده است.