کد خبر: ۷۳۰۶۰۷
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۷
تعداد بازدید: ۵۲۳
برانی فندق و پنیر یک دسر خوشمزه است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
برانی فندق و پنیر را امتحان کنید
به گزارش خبرداغ به نقل از ماهنامه کیک و شیرینی - مریم کریمی: برانی فندق و پنیر یک دسر خوشمزه است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

مواد لازم:

  • آرد: 100 گرم
  • بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • شکر: 150 گرم
  • کره: 45 گرم
  • شکلات تلخ: 180 گرم
  • اسانس فندق: 1 قاشق چای خوری

مواد لازم رویه پنیری فندقی:

  • پنیر خامه ای: 190 گرم
  • آرد: 2 قاشق سوپ خوری
  • شکر: 50 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • کره: 60 گرم
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • فندق (خرد شده): 300 گرم
  • شکلات تلخ و شیری (برای تزیین): به مقدار لازم


 
 
طرز تهیه:

1. ابتدا قالب مستطیل لبه دار چرب کرده با کاغذ بپوشانید و تمام سطح کاغذ چرب کنید، فر را روی دمای 190 درجه تنظیم کنید.
 
2. شکلات و کره را باهم مخلوط کرده و با همزن خوب بزنید تا حجم پیدا کنند. اسانس را نیز اضافه کنید. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را با مخلوط شکلات و کره به تناوب در سه مرحله به مواد تخم مرغی اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی خوب، به خورد مواد بدهید تا مواد یکدست شود.
 
3. دو سوم از مواد شکلاتی را داخل قالب ریخته و با پالت، تمام سطح قالب یکدست کنید. از مواد پنیری آماده روی تمام مواد شکلاتی را پر کرده و با پالت مواد پخش و یکدست کنید. یک سوم باقی مانده از مواد شکلاتی را روی مواد پنیری ریخته و با پالت تمام سطح قالب یکدست کنید.

4. فندق را روی تمام کار پاشیده و قالب را چند مرتبه روی کانتر، آرام بکوبید تا حباب و هوای اضافی خارج شود. در انتها داخل فر از پیش گرم شده به مدت 50 تا 60 دقیقه بپزید.

5. بعد از پخت کامل و خنک شدن، برش های 5×5 بزنید و تمام سطح ایرانی را با شکلات تلخ و شیری تزیین کنید.

طرز تهیه مواد پنیری:


1. کره و پنیر و شکر با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا مواد یکدست و کرمی شود.

2. تخم مرغ ها و وانیل را به مواد اضافه کرده و خوب هم می زنیم. آرد را نیز اضافه کرده و مخلوط حاصله را با لیسک به خورد هم می دهیم. مخلوط پنیری آماده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: