وی با اشاره به ویژگیهای حوزههای علمیه انقلابی گفت: یکی از عرصههای جدید فضای مجازی و شبکههای اجتماعی است که حضور طلاب و روحانیون در این عرصه برای رفع شبهاتی که مطرح میشود ضروری است.
غیب پرور تاکید بر نقش و جایگاه رفیع روحانیت در جامعه افزود: علیرغم تبلیغات منفی که دشمنان نظام اسلامی علیه روحانیت انجام میدهند، روحانیون و علما با نفوذ در قلبها همچنان سکان هدایت جامعه را در اختیار دارند.
وی با اشاره به عرصههایی که جامعه در آنها با مشکلاتی مواجه هستیم، خاطر نشان کرد: یکی دیگر از عرصههایی که باید در تراز انقلاب اسلامی مورد توجه قرار گیرد عرصه تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش است و بیشترین انتظار از روحانیون و طلاب انقلابی نقش آفرینی در این عرصه است.
غیب پرور در ادامه به موضوع هجرت علما اشاره کرد و گفت: ما مساجد زیادی در کشور داریم که فاقد امام جماعت و روحانی هستند و طلاب جوان برای پر کردن این خلاء مسئولیت خطیری بر عهده دارند.
وی با اشاره به اینکه هر قدر از عمر انقلاب اسلامی میگذرد بر دشمنیهای استکبار علیه نظام اسلامی افزوده میشود، گفت: طلاب ما میباید با تقویت تواناییها و استطاعت خود در عرصههایی که نظام سلطه علیه انقلاب و کشور هجمه میکند؛ ورود کرده و در دفاع از انقلاب و کشور آنچه که لازم است انجام دهند.
غیب پرور انسجام فکری و درک مشترک از مسائل انقلاب را ضروری دانست و گفت: این مهم است که ظرفیتهای مختلف کشور باشناختی صحیح از مشکلات و اولویتهای جامعه برای حل آنها بسیج شوند.
وی در پایان با اعلام آمادگی بسیج برای همکاری با حوزههای علمیه در حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی جامعه افزود: بسیج در کنار تقویت خود در ابعاد مختلف رویکرد خود را تمرکز بر مسائل اجتماعی قرار داده است.