کد خبر: ۷۲۸۸۳۰
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۵
تعداد بازدید: ۲۷۲
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با یک فوریت طرح اصلاح قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان موافقت کردند.
یک فوریت طرح اصلاح قانون ممنوعیت به‌کارگیری بازنشستگان تصویب شدبه گزارش خبرداغ به نقل از  ایلنا، نمایندگان در جریان نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی که به رسیدگی به کلیات طرح اصلاح قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان اختصاص داشت، این طرح به تصویب رساندند.

براساس تبصره ۱ ماده واحده قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان مصوب ۱۳۹۵/۲/۲۰ که با ۱۳۰ رای موافق ۴۲ رای مخالف و ۱۲ رای ممتنع، از مجموع ۲۳۹ نماینده حاضر در صحن، به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید، در جهت به کارگیری افراد با سابقه و متخصصین در پست‌های حساس مدیریتی، سیاسی، امنیتی و نظامی استثناهایی را لحاظ کرده که متاسفانه با تفسیر ناصحیح موجب نقض غرض قانونگذار و به کارگیری حداکثری بازنشستگان شده است. 

این مقوله موجب می‌شود که تعداد پرشمار افراد متخصص و دانش آموختگان در سطوح عالی از حضور در صحنه‌های مدیریتی و سیاسی کشور کنار گذاشته شده و مجال خدمت به نظام اسلامی را نداشته باشند. لذا با توجه به حساسیت‌های برخی از سمت‌ها (بندهای ۱ و ۲ و ۳ ماده ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشوری) و نیاز احتمالی نیرو‌ها و دستگاه‌های حساس از جمله نیروهای مسلح و وزارت اطلاعات به استمرار بهره‌مندی از سوابق مفید و موثر کارکنان خود در دستگاه‌های متبوع، پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری در باب «تجدیدپذیری» و در راستای سنت‌های اسلامی طرح اصلاح قانون ممنوعیت به کارگیری بارنشستگان تهیه شده و در دستورکار قرار گرفته است. 

براساس طرح مذکور و با توجه به ماده واحده آن تبصره ۱ ماده واحده قانون ممنوعیت به کارگیری بارنشستگان به شرح زیر اصلاح می‌شود که در صورت تصویب نهایی اعمال خواهد شد. 

تبصره ۱ به کارگیری مقامات مذکور در بندهای الف، ب و ج ماده ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشور و همترازان آن‌ها و فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد و بالا‌تر و آزادگان در سمت‌های مذکور در بندهای الف ب و ج ماده ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشوری و دیگر سطوح مدیریتی کشور و دارندگان اجازات خاصه مقام معظم رهبری و نیروهای مسلح و وزارت اطلاعات در دستگاه متبوع خود بلامانع است. 

درواقع در صورت تصویب نهایی این طرح مفاد تبصره ۱ قانونی و اجرایی خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: