ابن نماینده عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس صبح امروز هنگامی که با خودروی شخصی خود که یک دستگاه پژوی ۲۰۶ است، عازم شهرستان بوده، با یک دستگاه خودروی شاسی بلند تصادف کرده و از مسیر خارج میشود.
عضو شورای مرکزی فراکسیون امید مجلس در اثر این سانحه تصادف دچار ضرب دیدگی در ناحیه ستون فقرات و قفسه سینه شده است اما بنابر اعلام پزشکان هم اکنون حال عمومی او مساعد است.
به گفته یکی از نزدیکان این نماینده مجلس شورای اسلامی حال عمومی قاسم میرزایی نیکو مساعد است و باوجود آنکه پزشک معالج برای او چندروز استراحت مطلق تجویز کرده، هم اکنون در منزل بسر میبرد و قرار است دوره استراحت را در منزل سپری کند.
این منبع آگاه به ایلنا گفت: قرار است، محمدرضا عارف رییس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی نیز تا ساعاتی دیگر برای عیادت از قاسم میرزایی نیکو عازم دماوند شود.