کد خبر: ۷۲۷۳۱۸
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۸
تعداد بازدید: ۳۳۶
نشست وزرای خارجه مصر، عربستان، بحرین و امارات امروز (چهارشنبه) در قاهره برای بررسی بحران این کشورها با قطر برگزار شد.
4 کشور قطر را تهدید کردند: در صورت برآورده نکردن خواسته ها بیشتر تحریم خواهیم کردبه گزارش خبرداغ به نقل از  ایسنا، به نقل از اسکای نیوز، برگزاری این نشست پس از پایان مهلت داده شده توسط این کشورها به قطر برای برآورده کردن خواسته‌هایشان صورت گرفته است.

این چهار کشور تهدید کرده‌اند که تحریم‌های بیشتری را علیه قطر در صورت برآورده نکردن خواسته‌هایشان اعمال می‌کنند.

در همین حال،اسکای نیوز گزارش داد که نشست وزرای خارجه کشورهای عربی که خواهان "مبارزه با تروریسم" هستند، به نشستی دوره‌ای تبدیل خواهد شد.

وزرای خارجه مصر، عربستان، امارات و بحرین بعد از ظهر امروز نشست غیر علنی را در کاخ التحریر در قاهره برای پیگیری موضع‌گیری‌ها در قبال بحران کشورهای عربی حوزه خلیج فارس با قطر برگزار کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: