کد خبر: ۷۲۶۸۹۶
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۹
تعداد بازدید: ۳۶۷
مدیرکل نظارت و ارزشیابی کارکنان اداری قوه قضاییه:
مدیرکل نظارت و ارزشیابی کارکنان اداری قوه قضائیه، دادگستری مازندران را از جمله استان‌های پیشرو در بحث نظارت و ارزشیابی دانست و افزود: نظارت و ارزشیابی به بدنه‌ای قابل اتکا در قوه قضاییه تبدیل خواهد شد.
طرح دستیار قضایی در مرحله تصویب قرار داردبه گزارش خبرداغ به نقل از  ایلنا،  وحید میرحسینی در اولین همایش نظارت و ارزشیابی کارکنان اداری دادگستری مازندران که با حضور مدیران دفا‌تر شعب حوزه‌های قضایی استان در ساری برگزار شد، با بیان اینکه در نظارت و ارزشیابی، نظامی مشارکتی، حمایتی و اقناع کننده را دنبال می‌کنیم، اظهار کرد: کارکنان اداری دستگاه قضایی باید در حوزه رفتار و عملکرد تقویت شوند و در صورت نیاز آموزش‌های لازم برای آنان صورت گیرد. 

او با بیان اینکه علل مشکلات موجود در فعالیت‌های کارمندان اداری توسط واحد نظارت و ارزشیابی مورد تحلیل و بررسی قرار می‌گیرد، تصریح کرد: طی سال‌های اخیر نظارت و ارزشیابی دقیقی در حوزه کارمندان اداری دستگاه قضایی نداشته‌ایم که در دو سال اخیر این وضعیت به مطلوب نزدیک شده است. 

میرحسینی همچنین با بیان اینکه باید برای کارکنان اداری قوه قضائیه به طور دقیق برنامه ریزی شود، خاطرنشان کرد: برای شناسایی مشکلات و نقاط ضعف و قوت کارکنان بازرسی‌هایی صورت گرفته که برای اولین بار این مهم توسط خود مدیران دفا‌تر انجام شده است. 

او با تاکید بر این مطلب که نظارت و ارزشیابی، فعالیتی مشارکتی، مشورتی، حمایتی و صیانتی است، اظهار کرد: مسیر حرکتی پیشرفت مدیران دفا‌تر باید بر اساس تجربیات و توان فنی آن‌ها درجه بندی شود. 

مدیرکل نظارت و ارزشیابی کارکنان اداری قوه قضاییه یادآور شد: طرح دستیار قضایی نیز در راستای پیشرفت مدیران دفا‌تر به مراجع ذیربط ارائه شده و در مرحله تصویب قرار دارد. 

میرحسینی افزود: فرم‌های ارزشیابی کارکنان اداری نیز به صورت سیستمی مورد طراحی قرار گرفته و ان شاء الله عملکرد سال ۹۵ به صورت سیستمی مورد بررسی قرار خواهد گرفت. 

او با بیان اینکه برنامه‌های ارزشیابی و نظارت در سه محور ارزشیابی، بازرسی و پاسخگویی به شکایات مردم طراحی شده است، گفت: بازرسی باید با نگاه اصلاح و تبادل تجربیات انجام شود. 

میرحسینی ادامه داد: در راستای ارزیابی عملکرد کارکنان و شناسایی نقاط ضعف و قوت آن‌ها، برای کارکنان اداری نیز مانند همکاران قضایی، کارنامه اداری تهیه شده که در پایان سال به صورت محرمانه در اختیار آن‌ها قرار خواهد گرفت. 

او افزود: اعتقاد داریم نظارت و ارزشیابی کارکنان اداری با حمایت و همدلی مدیران دفا‌تر به بدنه‌ای قابل اتکا در کشور و استان تبدیل خواهد شد که حل مشکلات کارمندان اداری قوه قضائیه را در مسیر رشد و پیشرفت تسهیل خواهد کرد. 

میرحسینی با اذعان به این مطلب که برخورد همکاران اداری در تغییر نگرش مردم به دستگاه قضایی بسیار موثر است، تاکید کرد: نظارت و ارزشیابی باید داوری منصفانه از عملکرد و رفتار کارمندان اداری داشته باشد و بر اساس معدل عملکرد آن کارمند تصمیم‌گیری کند. 

رییس کل دادگستری استان مازندران نیز در این همایش با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای قوه قضائیه به‌ویژه آیت الله بهشتی، افزود: عمق شخصیت شهید بهشتی به اندازه‌ای است که هنوز هم به صورت کامل درک نشده است. 

حجت‌الاسلام محمدعلی تقوی‌فرد با اشاره به اولین همایش نظارت و ارزشیابی کارکنان اداری دادگستری مازندران، ادامه داد: این برنامه به نوعی قدر‌شناسی از مدیران دفا‌تر شعب بوده و برنامه ریزی مطلوبی نیز در حوزه نظارت و ارزشیابی برای پرداختن به این همکاران انجام شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: