کد خبر: ۷۲۱۰۰۳
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۰
تعداد بازدید: ۵۹۷
حامد همایون خواننده تیتراژ و نیما کرمی و زینب زارع مجری برنامه دعوت شدند.
حامد همایون خواننده تیتراژ برنامه «دعوت» شدبه گزارش خبرداغ به نقل از  روابط عمومی شبکه یک؛ سری جدید برنامه «دعوت» با رویکردی متفاوت و با محتوایی جدید در ماه مبارک رمضان امسال از شبکه یک  به روی آنتن می‌رود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، بستر اصلی برنامه دعوت روی حال خوب با خدا بودن و فضای شادی مومنان در ماه مبارک رمضان بنا شده است و در آن تلاش می‌شود که حال خوب تقرب به درگاه خداوند به تصویر کشیده شود.
 
این برنامه امسال یکی از محورهای اصلی خود را به در دسترس بودن خانواده اختصاص داده است و سعی دارد به نقش ماه رمضان در گرد هم آوردن اعضای خانواده، اشاره داشته باشد. در برنامه که با حضور هموطنان همراه خواهد بود، از حضور تماشاگران در قالب یک آیتم استفاده می شود. تیتراژ این برنامه را هم حامد همایون خوانده است.

ویژه برنامه دعوت به تهیه‌کنندگی مجتبی کشاورز، کاری از گروه اجتماعی شبکه یک است که در ماه مبارک رمضان هر شب حوالی ساعت 23:15 با اجرای نیما کرمی و زینب زارع به صورت زنده از برج میلاد به روی آنتن خواهد رفت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: