کد خبر: ۷۲۰۰۴۸
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۹
تعداد بازدید: ۴۱۲
علی اکبر جوانفکر در کانال تلگرامی دولت بهار نوشت: در ادامه دروغ‌پراکنی‌های انجام شده در فضای رسانه‌ای، متاسفانه یک خبر جعلی دیگر دایر بر حمایت دکتر احمدی‏‎نژاد، رئیس دولت‌های نهم و دهم از یک کاندیدای خاص در سطحی وسیع منتشر شده است.
احمدی‌نژاد از رئیسی حمایت نکردبه گزارش خبرداغ ، نظر به اینکه احتمال می رود از این دست خبرهای ساختگی و دروغین طی روزهای آینده با هدف فریب افکار عمومی در سطح گسترده تری منتشر شود، لازم می داند بار دیگر بر این نکته تاکید نمایم که دکتر احمدی نژاد از هیچیک از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری به طور مطلق حمایت نکرده و نخواهند کرد.

بدیهی است مطالب مربوط به دکتر احمدی نژاد زمانی معتبر است که در پایگاه اطلاع رسانی دفتر رئیس دولتهای نهم و دهم موسوم به مهر مردم منتشر گردد یا پیام تصویری و صوتی شفاف ایشان در دسترس باشد.

گفتنی است در کانال ها آمده بود که احمدی نژاد از رئیسی حمایت کرده است.
خبرآنلاین
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: