کد خبر: ۷۱۹۸۱۱
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۵
تعداد بازدید: ۲۴۱
مدیر برنامه های مدافع ملی پوش عراقی گفت: پیشنهاد پرسپولیس برای این بازیکن بهتر است.
سه‌شنبه منتظر یک خرید بزرگ دیگر پرسپولیس باشیدبه گزارش خبرداغ به نقل از جام نیوز،، مدیر برنامه‌های سعد ناطق در خصوص پیشنهاد باشگاه المرخیه قطر و پرسپولیس به این بازیکن، می‌گوید: «پیشنهاد این باشگاه قطری به ناطق صحت دارد و حدود 3 هفته پیش این پیشنهاد به دست او رسید اما پیشنهاد پرسپولیس برای این بازیکن بهتر است و مطمئناً در تهران شرایط بهتری خواهد داشت. من به عنوان مدیر برنامه‌های ناطق می‌گویم که او با وجود پیشنهادهایی که دارد با هیچ باشگاهی قرارداد نبسته و این روزها به دلیل بازی‌های عقب‌ افتاده‌ای که در لیگ عراق دارد نتوانسته به ایران بیاید.»


مرتاض در خصوص اینکه چرا ناطق آمدنش به ایران اینقدر طولانی شده، معتقد است: «از دو هفته قبل قرار بود که او به ایران بیاید اما به دلیل همان بازی‌های عقب‌ افتاده‌ای که گفتم آنها 3 روز یک بار بازی می‌کنند. قرار بود جمعه به تهران بیاید اما به دلیل بازی امروز مقابل الزورا که شهرآورد آنها به حساب می‌آید نتوانست راهی تهران شود اما قرار است بعد از این بازی حدود 5 روز به آنها استراحت بدهند تا شاید در صورت فراهم شدن شرایط صبح سه‌شنبه به تهران آمده و بعد از انجام کارها سه‌شنبه شب به عراق بازگردد.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: