کد خبر: ۷۱۵۷۶۹
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۴
تعداد بازدید: ۸۴۴
واکنش احمدی‌نژاد به ردصلاحیت چگونه خواهد بود؟
می‌توانم بگویم که در دور جدید اگر بخواهیم دولت را اداره کنیم، حتما خیلی از افراد ، دیگر حضور نخواهند داشت./آقایانی که مسئول هستند، همیشه از در حصر بودن آقایان موسوی و کروبی بهره برداری سیاسی می کنند.
احمدی‌نژاد: دلیلی برای ردصلاحیت من و بقایی وجود ندارد/ به موسوی و کروبی می‌گویم دوستتان دارم، چرا با هم دعوا کنیم؟محمود احمدی نژاد در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی فونیکس چین با بیان اینکه دلیلی برای ردصلاحیت وی و بقایی وجود ندارد، گفته است که در دور جدید اگر بخواهیم دولت را اداره کنیم، حتما خیلی از افراد دیگر حضور نخواهند داشت.

به گزارش خبرداغ به نقل از آفتاب،  گزیده اظهارات احمدی‌نژاد را در ادامه می‌خوانید:

احتمال پیروزی بقایی چقدر است؟

احتمالش خیلی بالاست. آقای بقایی رقیبی ندارد.

اگر آقای بقایی یا شما رد صلاحیت شدید، چه واکنشی خواهید داشت؟

دلیلی برای این اتفاق وجود ندارد.

در ایران همه احتمالات ممکن است!

همه جای دنیا این گونه است. ایران هم مثل بقیه دنیا شده است، البته قبلا فرق می کرد، اما الان مثل سایر جاهای دنیا شده است!

 اگر رد صلاحیت شدید، چه واکنشی نشان می دهید؟

دکتر احمدی نژاد: صبور باشید به وقتش متوجه خواهید شد.

* در اصل کسی نباید دنبال رئیس جمهور شدن باشد، زیرا هدف، رسیدن به آن جایگاه نیست بلکه هدف، خدمت کردن به مردم و اصلاح وضع و پیشرفت کشور است. دو مدل رفتاری وجود دارد. یک رفتار این است که هدف فقط رسیدن به قدرت باشد و یک رفتار هم این است که هدف اصلاح و خدمت باشد. ما دنبال رفتار دوم هستیم. من ۸ سال در خدمت مردم بودم و مردم هم ما را از نزدیک دیده اند و خوب یکدیگر را می شناسیم. حتما در دوره جدید آقای بقایی برنامه های کامل تر و پیشرفته تری را اجرا خواهد کرد و این هم طبیعی است. زیرا انسان هرچه سنش بیشتر می شود، کامل تر و عمیق تر می شود و می تواند کارهای بهتری را انجام دهد.

* برجام ، یک قرارداد حقوقی و پذیرفته شده است. معلوم شد که چیز خاصی در آن نیست. چون آمریکایی ها باز هم تحریم های جدید را اعمال کردند. برجام اگر قرار بود جلوی تحریم ها را بگیرد، تحریم های جدید تصویب نمی شد. حرف ها هم عوض شد. اول گفتند که تمام تحریم ها برداشته می شود و مشکلات حل می شود. البته کم کم عقب رفتند و گفتند این فقط دربردارنده تحریم های سازمان ملل است. تحریم های سازمان ملل خیلی مهم نیست و ارزشی ندارد. اگر برجام هم نبود، این تحریم ها تاثیر زیادی نداشتند. اما باید جلوی تحریم های ظالمانه و یک جانبه آمریکا و اروپا که خلاف قانون هم هست، گرفته شود و آن هم چاره دارد و راه های خوبی هم برای آن پیش روی ما است.

پس شما یا آقای بقایی در صورت پیروزی برجام را پاره نمی کنید؟

این قرارداد در جای خودش است و خیلی مساله مهمی نیست.

شما متعلق به کدام گروه سیاسی هستید؟ برخی می گویند شما اصلاح طلبِ اصولگرا و برخی می گویند که اصولگرایِ اصلاح طلب هستید. شما بالاخره جزو کدامید؟

 این اسم ها، اسم گروه و حزب است. من جزو هیچ کدام از این ها نیستم. اما به محتوای آن ها فکر می کنم. مثل اینکه اسم فردی را گذاشتیم، آقای مهربان! ممکن است او خیلی آدم بداخلاقی هم باشد اما اسمش آقای مهربان است. حال اگر کسی بپرسد شما مهربان هستید یا خیر، این برمی گردد به اخلاق. مهربان کسی است که خشونت به خرج نمی دهد و عصبانی نمی شود. وقتی می گوییم اصلاح طلب یعنی کسانی که هدفشان بهتر کردن زندگی مردم است. ما حتما می خواهیم زندگی مردم را بهتر کنیم. وقتی می گوییم اصولگرا، یعنی کسانی که با اصول کار می کنند. مثل عدالت و رعایت حقوق مردم. بله ما و همه مردم ایران اصولگرا هستند. هشتاد میلیون ایرانی و یک میلیارد و نیم چینی، هم اصلاح طلبند و هم اصولگرا. چون هم می خواهند کشورشان پیشرفت کند و ضمنا می خواهد برپایه یک سری قواعد و باورها پیشرفته شود. این درست نیست که عده قلیلی ثروتمند باشند و یک میلیارد و نیم در فشار زندگی کنند. این نشان می دهد اصول غلطی حاکم است. اصول انسانی باید حاکم شود. اصلا مگر ملت ها در احزاب جا می شوند؟ و مگر می شود همه ملت را در یک حزب جا داد؟ کدام حزب در دنیا وجود دارد که دربرگیرنده همه مردم باشد؟ مگر دو حزب موجود آمریکا، چند عضو دارند؟ خیلی کم است. آمریکا ۳۰۰ میلیون نفر جمعیت دارد. قالب حزب خیلی کوچکتر از آن است که همه مردم را در خود جای دهد. چون مردم سلایق و فکرهای گوناگون دارند. فکرها و سلایق باید با هم جمع شوند تا پیشرفت اتفاق بیافتد و همه این ها در حزب امکان پذیر نیست.

 ۸ سال از اتفاقات سال ۸۸ سپری شده است، اگر به گذشته نگاه کنید به نظرتان کدام حرف یا کار شما اشتباه بود و چه چیزی را تغییر می دهید؟

تصمیمات را باید در شرایط زمانی قضاوت کرد. ممکن است در شرایطی آرزوهای زیادی داشته باشید. اما آن شرایط اجازه تحقق آن آرزو را به شما ندهد. مثل این است که یک انسان ۶۰ ساله آرزو داشته باشد مثل یک جوان ۲۰ ساله فوتبال بازی کند. آرزو وجود دارد، اما امکان تحقق آن وجود ندارد. تصمیماتی که ما در آن ۸ سال گرفتیم، در آن شرایط تصمیمات درستی بود. همه تصمیمات بجا و درست بود و برای آن پاسخ مستدل هم داریم. اما اگر بخواهم به یک مورد اشاره کنم، می‌توانم بگویم که در دور جدید اگر بخواهیم دولت را اداره کنیم، حتما خیلی از افراد ، دیگر حضور نخواهند داشت.

 اگر آقایان موسوی و کروبی را دوباره ببینید، به آن ها چه خواهید گفت؟

 همان حرف های قبلی را خواهم زد. خواهم گفت کمی فکر کنید. خودتان باشید. دوستتان دارم. چرا با هم دعوا می کنیم؟ بیاید با هم دوست باشیم. همین آقایانی که مسئول هستند، همیشه از در حصر بودن آقایان موسوی و کروبی بهره برداری سیاسی می کنند.

اگر در انتخابات پیروز شدید، کمکی برای رفع حصر انجام می دهید؟

ما دوست نداریم هیچ کس در حصر و زندان باشد. در هیچ کجای دنیا دوست نداریم این گونه باشد.

در انتخابات سال ۸۸ گروهی مخالف شما بودند و به خیابان آمدند. فکر می کنید امروز نظر آن ها درباره کاندیداتوری شما و آقای بقایی چیست؟

 همانطور که توضیح دادم اصل آن است که مردم بپذیرند. هر کسی که مردم انتخاب کردند باید مورد احترام همه باشد. اشکال این بود که سال ۸۸ عده ای به رای مردم احترام نگذاشتند و آن ها هم عده قلیلی بودند. ۴۰ میلیون نفر از مردم رای دادند و مشارکت ۸۵ درصدی اتفاق افتاد. این عدد خیلی بالایی است. این عدد جزو مشارکت های کم نظیر در تاریخ دموکراسی است. اما یک عده مخالفت کردند که اشکالی هم ندارد. همه آزاد هستند. کسانی که مخالفت کردند، سه دسته بودند. یک دسته کسانی بودند که اصلا اطلاع نداشتند و واقعا فکر می کردند اخباری که به آن ها داده می شود، درست است. گروه دومی بودند که اصلا از من خوششان نمی آمد. آن ها من را دوست ندارند. خب، این هم آزاد است. اشکالی ندارد که عده ای من را دوست نداشته باشند و یک نفر دیگر را دوست داشته باشند. این عیب نیست. ولی من آنها را دوست دارم. گروه سومی هم هستند که خیلی کم اند، اصلا کاری به انتخابات ندارند. آنها با اصل جمهوری اسلامی مخالفند. یا با کسانی دیگری مخالف اند اما در ظاهر می گویند با احمدی نژاد یا با کل سیستم مخالف اند. 

 بعضی ها شما را شبیه آقای ترامپ می بینند اما برخی دیگر می گویند شما برخلاف آقای روحانی، با آقای ترامپ تعامل بهتری دارید؟ نظر شما چیست؟

(با خنده) موهای من سیاه است و موهای آقای ترامپ بور، چشمهایش هم آبی است، قدش بلند است و قد من کوتاه، شباهتی به هم نداریم. (خنده خبرنگار)

به طور خلاصه می توانید بگویید چرا به آقای ترامپ نامه نوشتید؟

ما فکر می کنیم که اصولا تمام انسان ها باید با هم گفت و گو کنند. ما باید همه از جمله آقای ترامپ را به راه درست دعوت کنیم. آقای ترامپ ادعاهایی کرده است. او گفته است که نظام آمریکا فاسد است و مردم در فقر زندگی می کنند و من می خواهم این مشکلات را حل و فصل کنم. من همان ها را به او گفتم. گفتم راه حل صحیح این مسائل، بدین شکل است. اما ایشان مسیر دیگری را رفت. من انتظار جواب مستقیم آقای ترامپ را خطاب به خودم ندارم. من به ایشان و به تمام ۷ میلیارد جمعیت جهان می گویم زیرا این یک دیپلماسی عمومی است. به تمام ملت های جهان می گوییم که آمریکا باید این اقدامات را انجام دهد و اگرانجام ندادند، بدانید که از مسیر خارج شده اند. در اصل دعوت می کنیم. آقای ترامپ! شما این قول ها را داده اید، حالا وقت عمل است. اگر عمل کرد، از او تشکر می کنیم و اگر نه، سرنوشت او مانند آقای بوش و آقای اوباما می شود. آن ها کجا هستند؟ آقای بوش کجاست؟ در افکار عمومی کجاست؟ آیا کسی او را دوست دارد؟
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: