کد خبر: ۷۱۴۳۵۵
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۵
تعداد بازدید: ۲۷۳
شبکۀ «ان‌بی‌سی» گزارش داد که شورای امنیت ملی آمریکا گزینه‌هایی را برای مقابله با «خطر هسته‌ای» کرۀ شمالی به رْیس‌جمهوری این کشور پیشنهاد داده است.
گزینه ترور رهبر کره‌شمالی روی میز ترامپبه گزارش خبرداغ به نقل از  العالم، شبکه خبری «ان‌‌بی‌سی» به نقل ار منابع خود اعلام کرد یکی از این پیشنهادها استقرار تسلیحات هسته‌ای در خاک کرۀ‌جنوبی و پیشنهاد دیگر ترور «کیم جونگ اون» رهبر کرۀ‌شمالی، است.

بر اساس گزارش ان‌بی‌سی، آمریکا می‌تواند بمب‌های هسته‌ای خود را در پایگاه «اوسان» در ۳۰ کیلومتری سئول، پایتخت کرۀ جنوبی، مستقر کند.

اما بر پایۀ گزینۀ دوم، آمریکا کیم جونگ اون یا دیگر رهبران کرۀ‌شمالی را که می‌توانند «دکمۀ شلیک هسته‌ای» را بفشارند، ترور خواهد کرد.

با وجود این، «مارک لیبرت» سفیر سابق آمریکا در کرۀ‌جنوبی، گفته است این اقدام می‌تواند پیامدهایی منفی به دنبال داشته باشد، مانند واکنش شدید چین یا ابهام در آیندۀ سیاسی کرۀ‌شمالی.

یکی دیگر از گزینه‌های مطرح شده در این‌باره، اعزام نیروهای ویژۀ آمریکا و کرۀ‌جنوبی به کرۀ‌شمالی است تا عملیات‌های خرابکارانه علیه مراکز حیاتی و زیر ساخت‌های این کشور انجام دهند
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: