کد خبر: ۷۱۴۲۷۳
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۹
تعداد بازدید: ۳۰۵
شاگردان جوان امیر حسین پیروانی از روز ۳۱ اردیبهشت کار خود را در این رقابت‌های مهم آغاز خواهند کرد و بدون شک به دنبال اثبات شایستگی‌های خود و ثبت یک رکورد جدید برای ایران هستند.
بخت بزرگ شاگردان پیروانی برای صعود به مرحله دومبه گزارش خبرداغ به نقل از ایران ورزشی: شاگردان جوان امیر حسین پیروانی از روز ۳۱ اردیبهشت کار خود را در این رقابت‌های مهم آغاز خواهند کرد و بدون شک به دنبال اثبات شایستگی‌های خود و ثبت یک رکورد جدید برای ایران هستند. در قرعه‌کشی جام جهانی جوانان ایران، با تیم‌های زامبیا، پرتغال و کاستاریکا همگروه شد و برای صعود به دور بعد این بازی‌ها باید در یکی از رتبه‌های اول و دوم قرار بگیرد. البته با توجه به قوانین مسابقات، تیم‌هایی که در رده‌ سوم گروه‌های شش گانه قرار بگیرند، شانس صعود به مرحله بعد را هم خواهند داشت. در ذیل نگاهی می اندازیم به وضعیت رقبای ایران.

پرتغال با دو قهرمانی و نایب قهرمانی مسابقات
 
تیم ملی کمتر از ۲۰ سال پرتغال جزو تیم‌های موفق در این رده سنی محسوب می‌شود. تیم ملی پرتغال تاکنون دو بار قهرمان این مسابقات شده و یک بار هم به نایب قهرمانی و یک بار به رتبه سوم جام جهانی بسنده کرده است. هر دو قهرمانی تیم جوانان پرتغال هم با هدایت کی‌روش رقم خورده است. آنها برای صعود به جام جهانی در دور گروهی مقابل ایتالیا و اتریش به تساوی دست یافتند و با پیروزی مقابل میزبان مسابقات یعنی آلمان، ضمن صعود به مرحله نیمه‌نهایی، مجوز حضور در جام جهانی جوانان را هم به دست آوردند. تیم ملی پرتغال در مرحله نیمه پایانی با شکست مقابل فرانسه از رسیدن به قهرمانی بازماند تا خروس‌ها فاتح مسابقات قهرمانی کمتر از ۱۹ سال اروپا شوند. پرتغالی‌ها در ده دوره از مسابقات حضور داشتند که در سالهای 1989 و 1991 به قهرمانی این مسابقات دست پیدا کردند و در سال 2011 با نایب قهرمانی این مسابقات را ترک کردند. همشهری‌های کارلوس کی‌روش در سال 1995 هم موفق به کسب عنوان سومی شدند. پرتغال از بازیکنانی در تیم‌های مطرح پورتو، بنفیکا، اسپورتینگ لیسبون و اینترمیلان ایتالیا بهره می‌برد که بدون شک هر کدام از این تیم‌ها در دنیای فوتبال صاحب عنوان هستند.

کاستاریکا و حضور هشت دوره‌ای در مسابقات
 
نماینده آمریکای شمالی در جام جهانی جوانان عملکرد خوبی را از خود به جای گذاشته است. آنها با هفت بار صعود به این رقابت‌ها و یک بار کسب رتبه چهارم، جزو تیم‌های قابل احترام این مسابقات مهم محسوب می‌شوند. کاستاریکا در شرایطی که در کشور خود میزبان مسابقات قهرمانی کمتر از ۲۰ سال منطقه کونکاکاف بود، توانست با یک شکست مقابل السالوادور و پیروزی مقابل ترینیداد و توباگو و برمودا به مرحله بعدی راه پیدا کند. آنها در این دور نیز با یک شکست و تساوی مقابل هندوراس و پاناما توانستند مجوز حضور در جام جهانی را کسب کنند. کاستاریکا در سال 2009 موفق به کسب عنوان چهارمی این رقابت‌ها شده است. این تیم با توجه به شرایطی که دارد حریف خطرناکی است که می‌تواند باعث ناکامی تیم ملی کشورمان در این دوره از رقابت‌ها شود.

زامبیا هم بالاتر از ایران
 
تیم نه چندان مطرح آفریقایی هر چقدر در رده بزرگسالان ناموفق بوده، پیش از این رقابت‌ها دو بار به مسابقات جام جهانی کمتر از ۲۰ سال راه یافته است. زامبیا در دو دوره حضورش در جام جهانی موفق به کسب عنوانی نشده و یک بار تا مرحله یک هشتم نهایی صعود کرده است. آنها برای صعود به رقابت‌های جام جهانی ۲۰۱۷، میزبانی مسابقات قهرمانی کمتر از ۲۰ سال آفریقا را به دست آوردند و با سه پیروزی در دور گروهی مقابل مصر، مالی و گینه به دو حذفی صعود کردند و با پیروزی مقابل آفریقای جنوبی در نیمه‌نهایی و پیروزی مقابل سنگال در دیدار پایانی، عنوان قهرمانی مسابقات را به دست آوردند. این تیم آفریقایی در سال‌های 1999 و 2007 در مسابقات جام جهانی زیر 20 سال حضور داشته است. با توجه به عملکردی که زامبیا مقابل تیم‌های آفریقایی از خود به جا گذاشته، نمی‌توان آنها را حریف دست و پا بسته‌ای به شمار آورد و حتی باید گفت این تیم هم از نظر آمار بهتر از شاگردان پیروانی نشان داده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: