کد خبر: ۷۱۴۱۵۴
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۶
تعداد بازدید: ۲۰۸
عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب با تأکید بر اینکه ۵ نامزد نهایی جبهه مردمی تا آخر و حتی در مناظره‌ها همدیگر را حمایت خواهند کرد و رقابتی بین‌شان نخواهد بود گفت: همه این نامزدها تعهد کتبی و اخلاقی داده‌اند که از نامزد نهایی جبهه مردمی حمایت کنند.
چمران: ۵ کاندیدای نهایی جمنا در مناظره‌ها همدیگر را حمایت خواهند کرد/همه ۵ نامزد تعهد کتبی و اخلاقی داده‌اندبه گزارش خبرداغ به نقل از  فارس،  مهدی چمران عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب در حاشیه دومین مجمع ملی این جبهه مردمی و در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که پیش‌بینی شما از میزان موفقیت جبهه مردمی در انتخابات ریاست جمهوری 96 چیست، گفت: کار ما پیش‌بینی نیست، وظیفه ما این است که وارد عرصه کار و تلاش شویم و هرآنچه که نیرو هست، همه مردم تلاش خود را بکنند و آنچه به صلاح‌مان باشد خداوند آن را رقم خواهد زد.

چمران همچنین در پاسخ به این سوال که آیا 5 نفر نهایی جبهه مردمی نیروهای انقلاب به سازوکار این جبهه مردمی پایبند خواهند بود، تصریح کرد: چگونگی ادامه کار این 5 نفر را ما در شورای مرکزی دنبال می‌کنیم و این 5 نفر معتقد هستند و حتی این را پذیرفته‌اند که در شرایطی که به یک نفر رسیدیم، بقیه به نفع او کنار بروند.

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب تأکید کرد: این تمکین به سازوکار جبهه مردمی را هم به صورت کتبی و هم به صورت تعهد اخلاقی پذیرفته‌اند و وقتی به گزینه نهایی رسیدند، از فرد نهایی حمایت خواهند کرد.

وی با تأکید بر اینکه بنا بر این است که این 5 نفر همدیگر را حمایت کنند، اظهار داشت: این 5 نفر خدای‌ناکرده با هم رقابت نخواهند کرد و حتی اگر در مناظره‌ها هم حضور داشته باشند،‌ همدیگر را حمایت خواهند کرد و این حمایت تا پایان ادامه خواهد داشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: