کد خبر: ۷۱۲۱۷۶
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۸
تعداد بازدید: ۳۸۶
برخی رسانه‌ها گزارش کردند که یک مرد آمریکایی با خودروی خود به سمت کاخ سفید رانندگی کرد و تهدید کرد که داخل خودرویش یک بمب دارد.
تهدید به بمب‌گذاری در نزدیکی کاخ سفیدبه گزارش خبرداغ،یک مرد آمریکایی با خودروی خود به سمت کاخ سفید حرکت کرد و مدعی شد که یک بمب در خودروی خود دارد.

شبکه آی تی وی اعلام کرد که مأموران پلیس این مرد را بعد از مطرح کردن چنین ادعایی دستگیر کردند اما هنوز از سوی مقامات امنیتی آمریکا وجود بمب در خودروی وی تأیید نشده است.

به دنبال چنین تهدیدی، چندین خیابان منتهی به کاخ سفید مسدود شده است و مقامات امنیتی آمریکا و کاخ سفید به حالت آماده‌باش درآمده‌اند.

به گزارش فارس، جزئیات بیشتری درباره این خبر هنوز منتشر نشده است و اخبار تکمیلی متعاقباً به این خبر افزوده می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: