کد خبر: ۷۰۹۶۱۷
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۱
تعداد بازدید: ۲۶۲
مدافع پرسپولیس گفت: «الهلال یکی از بهترین تیم های آسیا است و به نظرم همین یک امتیاز هم خوب بود.»
طارمی همین طور رکورد می شکند / الهلال از ما تماشاگران بیشتری داشتبه گزارش خبرداغ ، صادق محرمی در رابطه با 2 بازی اخیر پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا اظهار داشت: «2 بازی خیلی سخت داشتیم و به نظرم بازی با الهلال سخت تر بود. خدا را شکر توانستیم دست پر برگردیم و دل هواداران شاد کنیم. البته در بازی اول هم می توانستیم برنده باشیم اما نشد.»

 

وی درباره عملکردش عنوان کرد: «خدا را شکر می کنم که توانستم به تیمم کمک کنم. انشاالله که این عملکرد تداوم داشته باشد و بتوانم موفق باشم.»

 

مدافع پرسپولیس درباره وضعیت این تیم در لیگ برتر تصریح کرد: «به لطف خدا با همین شرایط پیش برویم، قهرمان هستیم.»

 

محرمی در ادامه بیان داشت: «الهلال تماشاگران بیشتری داشت. با اینکه تماشاگران پرسپولیس هم آمده بودند اما انگار میهمان بودیم. الهلال یکی از بهترین تیم های آسیا است و به نظرم همین یک امتیاز هم خوب بود.»

 

وی در پایان در خصوص عملکرد مهدی طارمی خاطرنشان کرد: «مهدی دیروز 2 گل زد و یک پاس گل داد. خدا را شکر می کنم که طارمی گل می زند و همین طور رکورد می شکند. امیدوارم او همینطور ادامه دهد تا قهرمان شویم.»

کاپ

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: