او گفت: برای بار دوم بعد از چند سال امکان کنار هم نشستن هیأت تعدادی از گروههای مسلح سوری با هیأت اعزامی دولت سوریه به همراه سه کشور ضامن در قالب نشست عمومی اجلاس آستانه ۲ فراهم شد.
معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه یادآور شد: فضای نشست عمومی به نسبت نشست نخست (آستانه یک) کمی آرامتر و آشتیجویانهتر بود، بخصوص در ادبیات و نحوه برخورد هیأتهای سوری.
جابری انصاری با بیان اینکه مسیر حل بحران سوریه وقت خواهد گرفت، اظهار داشت: ولی امیدواریم در قالب روند آستانه که روند جدیدی است و با استفاده از امکانات سه کشوری که در صحنه سوریه بیشترین تاثیرگذاری را دارند و با اراده جدی که هر سه کشور از خودشان نشان خواهند داد، امکان پایان بخشیدن هر چه سریعتر به بحران سوریه فراهم شود.
سرپرست هیأت ایرانی شرکت کننده در این مذاکرات خاطرنشان کرد: ایران از ابتدای بحران معتقد بود که این بحران راهحل سیاسی دارد و میبایست توافق سوری - سوری ایجاد شود.
او افزود: امیدواریم با فهم مشترکی که بین بازیگران مختلف و به ویژه این سه کشور اساسی موثر در صحنه سوریه فراهم میشود - در قالب روند آستانه - علیرغم هم مشکلات و اختلاف نظرهایی که هست که در آستانه ۲ هم وجود داشت و شاید منجر به تاخیر در برگزاری نشست عمومی اجلاس شد، این اراده جدی و فهم مشترک مبنای تغییر روندها در صحنه سوریه شود و امکان پایان بخشیدن به فاجعه انسانی و بحرانی که کشور و مردم سوریه بیشترین خسارتها را در قالب آن دادند، فراهم شود.
جابریانصاری که با خبرگزاری صدا و سیما گفتوگو میکرد، افزود: ایران و هیأت اعزامی جمهوری اسلامی ایران با تمام توان خودش در این مسیر تلاش کرد، ناملایمات، مشکلات و اختلافاتی که بود را کنار گذاشت، نه به این معنا که فراموش کرد، بلکه به این معنا که برای تحقق هدف بزرگتری تلاش کردیم با گشایش در دید و با روی باز با مسائل مواجه شویم و امکان حرکت به سمت جلو را فراهم کنیم.