کد خبر: ۷۰۶۴۵۱
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۵
تعداد بازدید: ۲۹۶
محسن بنگر پس از یک هفته سکوت جواب مصاحبه های قلعه نویی را بدون ذکر نام در اینستاگرامش داد.
به گزارش خبرداغ به نقل از جام نیوز ، بعد از آنکه امیر قلعه نویی در رختکن شکست مقابل پرسپولیس را به گردن بنگر انداخت و به او فحاشی کرد، این رفتار سرمربی تراکتورسازی رسانه ای شد تا بنگر از تراکتورسازی اخراج شد. بعد آن اتفاق مدافع تراکتورسازی سکوت کرد اما امیر قلعه نویی در مصاحبه های مختلفی علیه بنگر تاخت.


پس از پیروزی چهار بر یک تراکتورسازی مقابل ذوب آهن محسن بنگر در پستی اینستاگرامی جواب مصاحبه های اخیر قلعه نویی را بدون ذکر نام اینگونه داد:

 

دَم بچه ها گرم و مبارک طرفدارای فهیم تراکتور انشالله روزای بهتر تو راهه. حق مردم فهیم اذربایجان بالاتر این هاست و قطعا خدا به این تیم کمک می کنه... ین رو هم بگم که مجتبی حسینی خیلی مرده چون باخت سنگین ذوب آهن گردن بازیکن ننداخت. دمش گرم که مثل مرد پشت بازیکنا و تیمش بود نه اینکه پشت بازیکن قایم شه ... آدمها خودشون رو تو شرايط سخت نشون ميدن وگرنه تو شرايط خوب همه لوطی و خوش اخلاق و عالی ان . در این باره خیلی زیاد حرف دارم اما هی فکرم می ره سمت هوادارها و بی خیال میشم ... با آرزوهای شیرین واسه دوستام تو تراکتور عزیز که من اگر یک دقیقه هم پیراهنشوپوشیدم با تمام وجود بود .بعضیا رو هم به خدا واگذار کردم . اگرچه این معنیش این نیست که ازشون می گذرم و می بخشمشون. یا علی ... یاشاسین... : با ارزوی بهترین ها برای مردم شریف تبریز و دوستام در تیم تراکتور عزیز.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: