کد خبر: ۷۰۴۶۶۹
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۷
تعداد بازدید: ۱۲۷۸
چه می‌شد اگر می‌توانستیم حیواناتی با مهندسی ژنتیک ایجاد کنیم که اعضایی مثل ریه، کبد، قلب و کلیه و پانکراس انسان داشته باشند و به خاطر تشابه DNA، سیستم ایمنی انسان‌ها آنها را پس نزند؟
چه می‌شد اگر می‌توانستیم حیواناتی با مهندسی ژنتیک ایجاد کنیم که اعضایی مثل ریه، کبد، قلب و کلیه و پانکراس انسان داشته باشند و به خاطر تشابه DNA، سیستم ایمنی انسان‌ها آنها را پس نزند؟
 
 
به گزارش  خبرداغ به نقل از تابناک،  شاید هنوز از نظر اخلاقی ابعاد این آرزو بررسی نشده باشد: پروراندن حیواناتی حاوی اعضای انسان.



در این صورت دیگر خبری از صف‌های انتظار برای دریافت اعضا از انسان‌های داوطلب زنده یا درگذشته وجود نداشت.

چنین آرزویی هنوز دور از دسترس است و ما هنوز نمی‌توانیم برای مثال جنین‌های حیوانی حاوی برخی زا اعضای انسانی بسازیم و هنوز چنین مجوزی صادر نشده است.

اما از ماه آگوست، ممنوعیتی که پیش از این در مورد پروراندن حیواناتی با سلول‌های انسانی وجود داشت، برداشته شده است.

بر اساس تازه‌ترین خبر پژوهشگران مؤسسه پژوهشی Salk در کالیفرنیا به رهبری خوان کارلوس ایزپیسوا، موفق شده‌اند که جنین‌های خوکی تولید کنند که حاوی سلول‌های انسانی باشد. در نخستین گام، آنها سلول‌های بافت عضلانی را در جنین‌های خوک، پرورش دادند.

 
 
البته چنین آزمایش هایی پیش از این هم سابقه داشته‌اند، مثلا همین گروه پیش از این موش‌هایی با سلول‌های انسانی تولید کرده بودند و پیش از این گوساله‌های تولید شده بودند که حاوی سلول‌های ایمنی بودند که می‌توانستند پادتن‌های مورد نیاز را بسازند.

دیگر تحقیقات مشابه شامل تولید بره‌های با توانایی تولید پروتئین‌های شیر برای درمان یک بیماری نادر ریوی و نیز خوک‌های با سلول‌های خونی بود.

به عبارت دیگر در همه این آزمایش ها، هنوز خبری از موجودات دورگه انسان- حیوان نیست، اما شاید روزی تحقیقات به این سمت حرکت کنند.

شیوه کلی کار در کلیه این موارد شامل تزریق سلول‌های بنیادی با تکنیکی موسوم به parthenogenesis به جنین‌های حیوانات است.
مردمان
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: