
به گزارش
خبرداغ،محمد خرمگاه پس از شکست 2 بر یک استقلال مقابل همنام خوزستانیاش اظهار داشت: ما نسبت به بازیهای قبلی ناهماهنگتر بودیم و شرایط بهتری نسبت به دیدارهای قبلی نداشتیم، برهمین اساس نیز موقعیتهای گل کمتری داشتیم و در نهایت نتوانستیم امتیازی از بازی امروز کسب کنیم.
وی افزود: بینظمیها و پاسهای اشتباه امروز تیم ما را خیلی اذیت کرد. بازیکنان ما آنقدر پاس اشتباه دادند که شرایط تیم بهم ریخت و در نهایت منجر به گلزنی حریف شد.
مربی تیم فوتبال استقلال با اشاره به اینکه نمیداند گل قربانی که مورد قبول داور قرار نگرفت آفساید بوده است یا نه، ادامه داد: بازیکنان ما دیر از خواب بیدار شدند، ما تلاش کردیم که بهتر بازی کنیم، اما این شرایط فراهم نشد. امروز بههم ریخته بودیم و باید فیلم بازی را ببینیم تا متوجه شویم که چرا اینگونه بودیم.
خرمگاه در خاتمه تصریح کرد: اینکه نتیجه نگرفتهایم را قبول دارم اما ناامید نیستیم، سال گذشته نیز که در تیم نفت بودیم اگر دیدار ماقبل آخر را پیروز میشدیم میتوانستیم قهرمان شویم و بههرحال باید تا روز آخر بجنگیم و به تلاش خود ادامه بدهیم. ما تلاش میکنیم بهترین شرایط را داشته باشیم. همچنین معتقدم که آدم ناامید مرده است و ما امید خود را از دست نمیدهیم.
تسنیم