کد خبر: ۷۰۰۷۴۱
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۲
تعداد بازدید: ۴۱۸
استعفاهای سرمربی پرتغالی، برای بهره‌گیری و امتیاز گرفتن از مدیران فدراسیون فوتبال بوده و این بار هم بدون شک چنین هدفی پشت پرده است.
هت تریک کارلوس کی روش در استعفابه گزارش خبرداغ ، کارلوس کی‌روش برای سومین بار است که بحث استعفای خود را از سرمربیگری تیم ملی به صورت جدی مطرح می‌کند. استعفاهای او برای بهره‌گیری و امتیاز گرفتن از مدیران فدراسیون فوتبال بوده و این بار هم بدون شک چنین هدفی پشت پرده است.

 

تازه ترین استعفای کی روش باعث شد تا مروری بر سابقه تهدید او مبنی بر جدایی از تیم ملی داشته باشیم:

 

 

* بار اول:

کی‌روش زمانی موضوع استعفای خود را به صورت جدی مطرح کرد که علیرضا اسدی جانشین مهدی محمدنبی در فدراسیون فوتبال شد. سرمربی تیم ملی پس از چند جلسه با دبیرکل فدراسیون فوتبال اعلام کرد که تیم ملی را ترک می‌کند.

 

او پس از اینکه با نفوذ اسدی نتوانست علیرضا جهانبخش و سردار آزمون را همراه خود برای بازی دوستانه با شیلی و سوئد به اردو ببرد و این دو بازیکن تیم امید را در انتخابی المپیک همراهی کردند، اعلام کرد از تیم ملی خواهد رفت.

 

کی‌روش استعفای خود را به رئیس فدراسیون داد، اما آن زمان با دخالت وزارت ورزش جلساتی طولانی با کی‌روش برگزار شد که در نهایت علی کفاشیان این مربی پرتغالی را در تیم ملی حفظ کرد. با جلساتی که برگزار شد و البته تفاهمنامه سه جانبه‌ای که به امضا رسید تا فدراسیون و وزارت ورزش او را حمایت کنند.

 

کی‌روش در بار اول استعفای خود حتی پای وزیر ورزش را هم به میان کشید و توانست امتیازاتی که می‌خواهد را بگیرد و پس از آن بود که حرف‌های کی‌روش بُرنده‌تر از قبل شد و مصاحبه‌های تندی هم علیه اسدی و سایر مسئولان انجام می‌داد.

 

 

* بار دوم:

استعفای کی‌روش پیش از انتخابات فدراسیون فوتبال بود. سرمربی تیم ملی پس از صعود به مرحله نهایی انتخابی جام جهانی 2018 روسیه، تصمیم گرفت بار دیگر استعفا بدهد. آن زمان همه گفتند که کی‌روش از رویارویی احتمالی با گروهی سخت استعفا کرده است و خودش هم روی استعفایی که داده بود اصرار داشت و می‌گفت این بار هر طور شده می‌خواهد برود.

 

با این حال او پس از قرعه‌کشی و قرار گرفتن در گروهی نسبتاً مناسب اعلام کرد مأموریتی دارد که باید آن را به پایان برساند. در خصوص استعفا هم گفت، استعفا کرده تا دست رئیس بعدی فدراسیون را باز بگذارد.

 

البته کی‌روش استعفای خود را به تاریخ 11 اردیبهشت‌ماه 95 تنظیم کرده بود که تاریخ انتخابات فدراسیون فوتبال بود و البته با تأخیر یک هفته‌ای انتخابات این استعفا به دست رئیس بعدی، یعنی مهدی تاج رسید.

 

کی‌روش برای ماندن 11 شرط گذاشته بود، با رئیس جدید فدراسیون وارد جلسه شد و اعلام کرد با تاج به نتیجه رسیده است. البته سرمربی پرتغالی تیم ملی که تا پیش از انتخابات از علی کفاشیان تعریف و تمجید می‌کرد، پس از نشست با تاج حسابی به رئیس پیشین فدراسیون تاخت.

 

 

* بار سوم:

همین دیروز بود. کی‌روش پس از مصاحبه برانکو علیه خودش، بازگرداندن ملی‌پوشان پرسپولیسی، کنار گذاشتن دستیاران ایرانی‌اش، حضور تاج در دبی و اردوی تیم ملی و در نهایت پایان اردوی جنجالی در دبی استعفا کرده است.

 

البته این استعفا موضوعی بود که نه به صورت رسمی از سوی سرمربی تیم ملی یا تاج و حتی اعضای هیئت رئیسه اعلام شود، بلکه امیر عابدینی، سرپرست سازمان اقتصادی فدراسیون فوتبال این موضوع را مطرح کرد. واکنش‌های زیادی نسبت به مطرح شدن این استعفا به میان آمده است.

 

برخی‌ها می‌گویند کی‌روش این بار هم قصد امتیاز گرفتن از فدراسیون را دارد، و برخی می‌گویند می‌خواهد برود تا با هواداران چند ده میلیونی پرسپولیس روبه‌رو نشود. چرا که این بار جنگ برانکو و کی‌روش بالا گرفته و هواداران پرسپولیس هم حسابی طرف سرمربی‌شان را گرفته‌اند.

هفت صبح

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: