کد خبر: ۷۰۰۶۳۰
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۲
تعداد بازدید: ۲۶۱
سرمربی اسبق پرسپولیس گفت: قبلا بارها گفته ام کی روش و برانکو باید بنشینند و جلسه ای بگذارند.
بعید می‌دانم فدراسیون استعفای کی‌روش را بپذیردبه گزارش خبرداغ ، علی پروین درباره شکست پرسپولیس مقابل پاراگ در یک بازی دوستانه اظهار داشت: برانکو می خواست در این بازی همه نفرات را استفاده کند . این بازی ها دوستانه است.نیمه اول همه بودند نیمه دوم ذخیره ها بودند. ممکن است 4، 5 تا از جوان ها را می خواسته ببیند تا کارش بیایند یا نه. 

 

وی درباره استعفا کارلوس کی روش گفت:قرار نبوده است همچین کاری بکند. فکر نمی کنم فدراسیون فوتبال قبول کند انشاالله بیاید جلسه ای برگزار شود.

 

پیشکسوت پرسپولیس ادامه داد:به نظر شما فدراسیون قبول می کند؟من بعید می دانم.

 

وی درباره درگیری میان برانکو و کارلوس کی روش گفت:من قبلا بارها گفته ام کی روش و برانکو باید بنشینند و  جلسه ای بگذارند. الان بازی های آسیایی در پیش است و کار سخت می شود و بازی ها فشرده خواهد بود.

 

پروین خاطرنشان کرد: من به افشین پیروانی هم زنگ زدم تا ببینم قضیه استعفای کی‌روش چیست ولی متاسفانه جواب من را نداد.

 

وی درباره اینکه آیا پرسپولیس نیاز به بازیکن جدید دارد یا نه گفت:پرسپولیس به خاطر اینکه بازی ها فشرده می شود حتما باید تقویت شود. حتما به هر حال روی نفراتی که خودشان می خواهند بازیکن جذب می کنند.

 

پروین درباره احتمال حضور سروش رفیعی در پرسپولیس اظهار داشت:رفیعی بیاید که خیلی خوب می شود.

 

کاپ

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: