کد خبر: ۶۹۹۷۱۳
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۴
تعداد بازدید: ۲۳۶
رییس‌جمهور در پاسخ به این سوال که آیا برای انتخابات سال آینده نامزد خواهد شد، گفت: فعلا زود است و تا دولت دوازدهم فاصله زیاد است.
پاسخ روحانی در مورد کاندیداتوری در انتخابات سال آینده چه بودبه گزارش خبرداغ به نقل از  ایلنا، حسن روحانی در پاسخ به این سوال که آیا برای انتخابات سال آینده نامزد خواهد شد، گفت: فعلا زود است و تا دولت دوازدهم فاصله زیاد است.

روحانی در مورد واکنش‌های صورت گرفته به منشور حقوق شهروندی و خلاف اسلام و قانون اساسی و انتخاباتی خواندن آن گفت: حقوق شهروندی بسیار حائز اهمیت است و مردم باید به حقوق خود آشنا شوند چراکه حقوق هم دانستی، هم خواستنی و هم گرفتنی است.

استفاده از فضای مجازی حق مشروع مردم است

 او با تاکید براینکه مردم باید برای اجرای حقوق شهروندی به صحنه بیایند، اظهار کرد: بسیاری از مسائل حقوق شهروندی در فصل سوم قانون اساسی اشاره شده اما ما نیاز داریم که آن را بیان و تکمیل کنیم. در تدوین زمان قانون اساسی، فضای مجازی و مسائل اطلاع رسانی و شفافیت مطرح نبود. مردم باید به حقوق خود توجه کنند. استفاده از شکبه‌های مجازی و شفافیت حق مشروع مردم است و آن‌ها باید بدانند که پول‌ها در کجا هزینه می‌شود.

انتخاباتی خواندن منشور حقوق شهروندی عجیب است

رییس‌جمهور ادامه داد: ‌در مصاحبه‌ای که پس از صد روزگی تشکیل دولت داشتم، پیش نویس منشور حقوق شهروندی بر روی سایت منتشر شد تا مردم و متخصصان نظر دهند که نظرات متعددی از سوی حقوقدانان و مردم ارائه شد. شخصا چندین جلسه با حقوقدانان گذاشتم و روی تک تک کلمات بحث کردیم و در ‌‌‌نهایت رونمایی شد.

روحانی انتخاباتی خواندن رونمایی از منشور حقوق شهروندی را عجیب توصیف کرد و گفت: تا اتمام این دولت ۹ ماه باقی است. مگر ما هرکاری در این مدت کنیم برای انتخابات است؟ دولت تا پایات مردادماه مستقر است و این درست نیست که اگر بخواهیم راه‌آهن افتتاح کنیم و هواپیما بخریم، بگویند انتخاباتی است.

او به دیدار اعضای هیات دولت با مقام معظم رهبری به مناسبت هفته دولت و ماه رمضان اشاره کرد و گفت: ‌ ایشان در آن دیدار‌ها فرمودند بهترین تبلیغ برای دولت، عمل آن‌ها است.

رییس‌جمهور همچنین از ابلاغ مواد مربوطه حقوق شهروندی به دستگاه‌ها در آینده نزدیک خبر داد و گفت: امیدواریم اجرای منشور حقوق شهروندی موجب فضای وحدت در جامعه باشد.

روحانی درباره اینکه برخی معتقدند این منشور نیاز به مصوبه مجلس دارد، اظهار کرد: اگر حقوق شهورندی بخواهد موفق باشد نیاز به همکاری سه قوه دارد. هیچ اشکالی ندارد که بعد‌ها هم در مجلس تصویب شود. من به عنوان رییس جمهور و براساس اصل ۱۳۴قانون اساسی که می‌گوید رییس جمهور باید برنامه و خط مشی دهد، اقدام کردم. البته این منشور می‌تواند بعد‌ها در هیات دولت مطرح و به صورت لایحه به مجلس برود هرچند که برای اجرای برخی از مواد حقوق شهروندی باید لایحه تهیه و تدوین کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: