به گزارش
خبرداغ به نقل از ایلنا، حسین ذوالفقاری روز یکشنبه در نشست هماهنگی مبارزه با قاچاق سوخت، افزود: برگزاری جلسه ویژه، یکی از مصوبات جلسه امروز است که در آن تمامی اقدامات انجام شده و نشده در خصوص موضوع فروش سوخت مورد بررسی قرار خواهد گرفت و اقدامات انجام نشده در دستور کار قرار خواهد گرفت.
وی کنترل فروش سوخت را از دیگر مصوبات جلسه امروز عنوان کرد و افزود: انتظارمان این است که نیروی انتظامی بر موضوع فروش سوخت بویژه در استانهای مرزی و از جمله سیستان و بلوچستان کنترل جدی داشته باشد و البته در این عرصه عزم ملی لازم است.
ذوالفقاری در عین حال اظهار کرد: اگر سهمیه سوخت را بهبود ببخشیم اما آن را کنترل نکنیم؛ فروش سوخت از رونق خواهد افتاد.
وی ساماندهی مساله فروش سوخت در سراوان را از دیگر مصوبات مهم این جلسه برشمرد و افزود: این مساله باید از طریق ستاد مبارزه با قاچاق و با مشارکت وزارت کشور مورد بررسی و حل و فصل قرار گیرد و گزارش آن به مقامات بالاتر ارسال شود.
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور، تخصیص سوخت به استانهای مرزی کشور را از دیگر مصوبات جلسه امروز بیان کرد و گفت: این موضوع از طریق ستاد مبارزه با قاچاق سوخت پیگیری شود.
ذوالفقاری گفت: سهمیه تخصیصی به استانها باید نظارت شود و برای سراوان سهمیهای ویژه در نظر گرفته شود.
وی همچنین بر شفافیت قیمت سوخت تاکید کرد و گفت: این موضوع بویژه در استانهای مرزی باید مد نظر قرار گیرد و البته با بحث بورس مطابقت داده نشود.
ذوالفقاری ادامه داد: بحث فروش نفت باید از طریق ساز و کارهای لازم انجام شود.
معاون وزیر کشور در پایان گفت: هر دستگاهی که در حوزه فروش نفت مشکلی دارد میتواند موضوع را با وزارت کشور مطرح کند تا مشکلات با همفکری حل شود.
لازم بذکر است که ششمین جلسه مقابله با قاچاق فرآوردههای نفتی با حضور معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور و با حضور نمایندگان دستگاههای ذی ربط از جمله شرکتهای پالایش و پخش فراوردههای نفتی و نیز استانداران استانهای مرزی برگزار شد.
در این جلسه سه دستور کار در حوزه فروش نفت از قبیل اصلاح نظام توزیع سهمیه سوخت و اعمال نظارت بر مصرف کنندگان، اقدامات ایجابی و اقدامات مقابلهای برای مبارزه با قاچاق سوخت مورد بررسی قرار گرفت و نمایندگان دستگاهها گزارشاتی را در همین راستا ارائه کردند.
این جلسه در پایان مصوباتی را به همراه داشت.
ذوالفقاری در نشست هماهنگی مبارزه با قاچاق سوخت که با حضور نمایندگان دستگاههای عضو ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ریاست جمهوری و شرکت پخش فراوردههای نفتی و سایر دستگاههای ذی ربط و نیز استانداران استانهای مرزی در وزارت کشور برگزار شد، افزود: علاوه بر تامین معیشت مرزنشینان؛ با فروش سوخت دو هدف دیگر از جمله کاهش ارتکاب به قانون شکنی از سوی قاچاقچیان و بویژه تامین ملاحظات امنیتی در کشور را دنبال میکنیم.
معاون امنیتی وزیرکشور مساله فروش سوخت را موضوعی چند وجهی دانست و اظهار کرد: باید به موضوع آسیبهای فروش سوخت در کشور به عنوان یک ضرورت بپردازیم و معتقدم که این مساله تنها با تشریک مساعی و نیزعزم ملی همه دستگاهها حل خواهد شد.
ذوالفقاری درعین حال نظارت و کنترل فروش سوخت را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: اگر کنترل دقیقی بر موضوع قاچاق سوخت صورت بگیرد، بدون تردید مساله فروش سوخت و نیز گرایش به فروش فراوردههای نفتی، کاهش خواهد یافت.
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور همچنین با بیان اینکه برای کنترل فروش نفت باید کارهای جدید و ویژهای در کشور انجام شود، گفت: باید با نگاه ملی و نیز لحاظ منافع ملی موضوع فروش سوخت را مورد ملاحظه قرار دهیم.
ذوالفقاری در ادامه با اشاره به گزارشات مطروحه از سوی نمایندگان دستگاههای دخیل در تولید و پخش فراوردههای نفتی در کشور و نیز استانداران استانهای مرزی، افزود: همه مسایل و مشکلات مطروحه را که از سوی دوستان عنوان میشود را قبول دارم اما این مسایل با با کمک همگانی حل و فصل خواهد شد.
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور درعین حال گفت: باید بدانیم هدف اصلی ما فروش بهینه سوخت است اما در این عرصه با عوارض برخی دخالتها همچون وجود تعاونیها و کارگزاران فعال فروش سوخت دست بگریبان هستیم است که باید راهکاری برای این امر اندیشیده شود.
ذوالفقاری با بیان اینکه برای کنترل فروش سوخت و نیز جلوگیری از قاچاق فراوردههای نفتی در استانهای مرزی باید مرزنشین را درگیر فعالیت کرد، اظهار کرد: معتقدم که باید سهمیه سوخت به غرب کشور داده شود تا ازاین راه بتوان بر فروش سوخت کنترل داشت.
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور در پایان به مساله فقرو بیکاری جوانان به عنوان دو موضوع بنیادی دراین عرصه اشاره کرد و گفت: هرنوع اقدامات بلند مدت در گرو حل ریشهای آن خواهد بود.