کد خبر: ۶۹۸۸۰۷
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۲
تعداد بازدید: ۱۴۶
در واکنش به قطعنامه ضداسرائیلی
سفیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن اظهار کرد، کاخ سفید در جریان حرکت اخیر شورای امنیت سازمان ملل متحد در راستای تصویب قطعنامه ضداسرائیلی، اقدام به تشکیل باندی علیه این رژیم کرد.
سفیر رژیم صهیونیستی: کاخ سفید علیه ما باند راه انداختبه گزارش خبرداغ به نقل از ایسنا،‌ به نقل از خبرگزاری فرانسه، ران درمر، سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکا در گفت‌وگویی با شبکه خبری سی.ان.ان خاطرنشان کرد: اسرائیل قصد دارد مدارک مربوط به مداخله دولت آمریکا در راستای تصویب قطعنامه ضداسرائیلی در شورای امنیت سازمان ملل متحد را در زمان مناسب به نمایش بگذارد.

این دیپلمات رژیم صهیونیستی گفت: چیزی که مایه خشم است، این است که آمریکا در واقع پشت به راه انداختن این باند بود.

سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکا در ادامه تصریح کرد: فکر می‌کنم این اقدام فصلی واقعا شرم‌آور را رقم زد.

درمر اعلام کرد: ما اسناد کاملا مشخصی در اختیار داریم و این اسناد را از طریق کانال‌های مناسب در اختیار دولت جدید آمریکا قرار خواهیم داد.

وی اضافه کرد: در صورتی که مقام‌های دولت جدید آمریکا بخواهند این اسناد را با مردم کشورشان به اشتراک بگذارند، ما از این مسأله استقبال می‌کنیم.

این سفیر رژیم صهیونیستی در ادامه تأکید کرد که این رژیم نسبت به اقدام واشنگتن در قبال تصویب قطعنامه اخیر «عمیقا ناامید» شده است.

وی دولت اوباما را به کمک به فلسطینی‌ها در راستای راه‌اندازی جنگی حقوقی و دیپلماتیک علیه رژیم صهیونیستی متهم کرد و در ادامه مدعی شد که طرف فلسطینی مایل به مذاکره برای تحقق صلح با طرف اسرائیلی نیست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: