
به گزارش
خبرداغ به نقل از ایلنا، امیر سرتیپ دوم عباس فرجپور علمداری، سخنگوی رزمایش با اعلام مطلب فوق افزود: در این مرحله از رزمایش با استفاده از رادارهای تاکتیکی و بومی و پستهای سیار شبکه دیده بانی بصری، سامانههای شنود زمین پایه و هواپایه در محورهای نفوذی؛ نسبت به تأمین اِشرافیت اطلاعاتی مورد نیاز برای مراکز تصمیم گیری از جمله قرارگاه تاکتیکی رعد پدافند هوایی اقدام شد.
سرتیپ دوم فرجپور تصریح کرد: استفاده از سامانههای جمع آوری اطلاعات هوایی توسط پروازهای گشت و شناسایی الکترونیک و تصویربرداری هوایی از اهداف مورد نظر در دریا توسط پهبادهای شناسایی و انجام عملیات روانی پیش دستانه در مقابل عملیات روانی دشمن، تمرین مدیریت بحران در برابر جنگهای نوین (ش. م. ه) و سامانههای سایبری و جنگالی از دیگر اقدامات انجام شده در این مرحله از رزمایش مورد ارزیابی و تمرین قرار گرفت.
وی همچنین افزود: انجام ماموریتهای حساس تاکتیکی و کنترل عملیاتی انواع سامانههای بومی ارتباطی و موشکی ارتفاع کوتاه، متوسط و بلند و هدایت یکانهای تحت امر برابر ماموریتهای ابلاغی توسط افسران جوان مستقر در قرارگاه تاکتیکی حضرت علی اکبر (ع) که به منظور ارتقای سطح مهارتها و انتقال تجربیات پیشکسوتان به نیروهای جوان پدافند هوایی در منطقه عمومی رزمایش تشکیل شده، یکی از محورهای قابل توجه در این مرحله از رزمایش است.