به گزارش خبرداغ،سگ سوخاری , در استان گوئیژو چین گوشت سگ به فروش میرسد. قصابان در این منطقه
پس از کشتن سگها آنها را آویزان کرده و به فروش میرسانند. سر سگها از بدنشان
جدا نمیشود و قصابان به وسیله آتش آنها را سوخاری میکنند.
طبق رسوم مردم چین، خوردن گوشت سگ در تابستان موجب میشود از بیماری های زمستانی درامان باشند.
به گفته برخی فعالان دفاع از حیوانات، بسیاری از این سگ ها از خیابان ها و مناطق آلوده جمع آوری می شوند و به همین دلیل سلامتی افرادی که آنها را می خورند، به شدت در خطر خواهد بود.
صراط