کد خبر: ۶۹۸۰۴۹
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۵
تعداد بازدید: ۱۹۲
آزمایش موشک کروز هند موسوم به «نربه» برای چهارمین بار متوالی با شکست مواجه شد.
آزمایش موشکی هند دوباره شکست خوردبه گزارش خبرداغ  به نقل از روزنامه «پاکستان»، آزمایش موشک کروز هند موسوم به نربه که قابلیت حمل کلاهک هسته ای نیز دارد برای چهارمین بار متوالی با شکست مواجه شد. 

این موشک اولین بار در سال ۲۰۱۳ میلادی آزمایش شد و این چهارمین بار متوالی است که آزمایش این موشک کروز با شکست مواجه شده است.

این موشک کروز برای چهارمین با در سواحل منطقه «اریسا» در هند آزمایش شد اما قبل از رسیدن به هدف منهدم شد.

سازمان تحقیق و توسعه دفاعی هند نیز اعلام کرده است که هند در عرصه ساخت و آزمایش موشک های کروز موفقیت آمیز عمل نکرده است.

شایان ذکر است در حال حاضر نیروهای مسلح هند از موشک های کروز «براهموس» که با کمک روسیه ساخته شده و فقط قدرت برد ۲۹۰ کیلو متر را دارند استفاده می کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: